Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik -  Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik
LÆSERBREVE/DEBAT
SHOWS M.M.
To svenske popnumre
Peter Terpager udgiver:
på dansk
Så er han her igen efter sine gennembruds-successer i 2015-16 - Peter Terpager - nu med 2 svenske popnumre på dansk: ”España Mañana ” og ”Det foregår med ben, hofter og lår”

De danske tekster er skrevet af Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet på baggrund af disse musikalske svenskere:  M. Persson / C. Höök / J. Hedlund / L. E. Carlsson.
   Begge numre er særdeles iørefaldende og i et godt dansevenligt tempo. Tekstforfatteren har lagt vægt på, at begge numre skulle være så enkle, at de hurtigt kan læres - og dermed synges med på.
   Hertil kommer Peter Terpagers meget tydelige sang-diktion og sprogbehandling - og Peter håber da også på, at hans publikum vil komme ud på dansegulvet og samtidig få brugt sangstemmerne.
   Lydsporerne til disse 2 nye numre er indspillet af musikerne i Sverige - og mixningen er foretaget af Peter selv i samarbejde med Frank Thøgersen (kendt fra Kandis og Bamses Venner), hvor Frank også har stået for tromme- og percussion-arbejdet.
   Peter Terpager CD-debuterede sidst i 2015 med ”Europavej 45” og ”Anna-Lena fra Cartagena”, som de fleste nok kender fra forskellige radioers hitlister m.v.
   Faktisk kom ”Europavej 45” direkte ind på 1.  førstepladsen på Danmarks Radios dansktop i oktober 2015, og holdt til i toppen samtlige 15 uger på denne hitliste. Fantastisk godt gået af en CD-debutant fra Vestjylland. - Begge nr. var tekstet af  Kurt Bønnerup.

Startede som ti årig
Allerede som 10-årig havde Peter sin første offentlige optræden i Tarm - og han blev siden professionel musiker i flere kendte bands - og han er nu frontfigur på keyboard i bandet ”Shelley´s”; men spiller ofte solo til forskellige festlige arrangementer rundt omkring - og han har et megastort repertoire at underholde med - og nu altså også sine 4 dansksprogede numre, som nævnt ovenfor. Desuden har han netop udgivet en country-cd med 10 numre - på engelsk.
   Jo, Peter Terpager er en alsidig og dygtig musikalsk kunster - og han håber og tror, at disse to seneste danske numre vil blive lige så godt modtaget af publikum som de to første - så mon ikke vi snart kan forvente ham på landets mange dansktoplister i den kommende tid ? – og han ser naturligvis også frem til, at DR´s lørdags-dansktop vil tage godt i mod ham igen?
   Peter Terpager kan træffes på tlf. 21 74 50 74 mhp engagementer - og interviews! - Nu har han jo hele 2+2+10 CD-numre han kan underholde med på radiostationerne.
   Peter kan også kontaktes via mail: info@pt-musik.dk - og man er velkommen til at læse mere om ham og hans musik på http//pt-musik.dk/ref.htm