Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik -  Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik
LÆSERBREVE/DEBAT
SHOWS M.M.
To Sorø-nisser
på farten
Fra 1. til 24. december kan børn og barnlige sjæle følge to Nisser på Eventyr. Det er Karsten Sabransky og Morten Lind fra Sorø Julefond - til lejligheden kaldet Julius & Alfred - der optræder i 24 små film, bl.a. optaget på Sorø Rådhus, Sorø Akademi, Kronborg Slot, Det Kgl. Teater og Rigsarkivet.
   Eventyret tager sit udgangspunkt i nogle mekaniske nisser, også kaldet Nikkenisser, der er blevet stjålet. En jobfinder tilbyder derfor Julius jobbet som Nikkenisse, og Søren Betjent hjælper med at opklare mysteriet.
   De to nisser besøger også en sanglærer, som må give op, og de kommer på sporet af en gammel bog, der fortæller noget om julemandens planer.
   Videojulekalenderen, som bl.a. vises på You Tube, Facebook og TV Vestsjælland, er tilkoblet initiativet Sjællands Største Julekalender, som bliver bygget op på Sorø Biblioteks facade ud mod Storgade.
   Hver låge er solgt til en virksomhed og overskuddet går alene til at leve op til fondens formål; Julebelysning i Sorø. De 2 Nisser var til tv optagelse den 8. november i Engelstrup Forsamlingshus, hvor de med stor succes sang; “Nu er det jul” og “Åh, nu er det juletid”.
   Optagelserne kan senere ses på TV Vestsjælland og sangene er udgivet på CD og som Mp3 og vil du høre nærmere om Nisserne, kan Karsten Sabransky træffes på 22 37 43 19 og Morten Lind på 40 63 42 24.