Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik -  Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik
LÆSERBREVE/DEBAT
SHOWS M.M.
En samling af gode
OPLEVELSER
En samling af gode oplevelser - giver livet værdi

Denne sætning er kendetegnende for Dario Campeottos indstilling til sin karriere og sit familieliv.
   Lige siden han vandt Dansk Melodi Grand Prix i 1961 med sangen ”Angelique”, har hans kalender været fuld af jobs lige fra Hjerteforeningen/Ældresagen til medvirken i DK4's ”Syng Med & Tip Et Hit” eller ”Sommersang i Mariehaven”.
   Alle opgaver bliver løst med et charmerende glimt i øjet og en stemme som nok aldrig har været bedre.
Da Dario fornylig skulle indspille sine seneste singler ”Mon du har din røde cykel?” og ”Spil nu din sang” i OutHouse Music studiet i Solrød, bredte der sig straks en rigtig god stemning, da Dario trådte ind af døren, hængte overtøjet og spurgte: ”Nå, er I friske til at gå i gang?”. Dario var frisk og har været det i mange år efterhånden. Som han udtrykker det i bogen ”Daimi og Dario – med showbizz i bagspejlet”:
   ”Jeg har ikke været hjemme siden, jeg vandt Melodi Grand Prix i 1961. Det er hvad jeg i dag kan konkludere. Siden har jeg været rejsende i sang og musik. Men jeg kan også vende det om og sige, at jeg fik et lille guldæble, som jeg selv værnede om og har formået at gøre til noget, som jeg har kunnet bære i mere end 50 år. Fordi jeg ikke smed det væk. Jeg passede gennem alle årene på den lille gave, jeg fik der”.

Begge ben på jorden
At Dario også har holdt begge ben på jorden og tager alle udfordringer op og udfører sit job professionelt uanset, hvor det sker er jo fantastisk at opleve.
   Da vi var i fuld gang med at lave video optagelser til ”Spil nu din sang” i Dragørs kringlede gader, gav han sig tid til at snakke med de passerende, ligesom hver eneste i et større selskab af japanske turister fik en selfie af den populære danske sanger.
   Jo, Dario er elsket af den danske befolkning - og nu også af en del af den japanske.