Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik -  Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik
LÆSERBREVE/DEBAT
Ferritslev Fritidshus
Foderstoffen.dk
Laasby Kro
SHOWS M.M.
www.laasby-kro.dk
www.ferritslev-fritidshus.dk
BENT FABRICIUS BJERRE

Lørdag 2. september 2017

Bent Fabricius Bjerre med Trine Pallesen og trioen "De Græd".
   Bent Fabricius-Bjerre har gennem sit lange liv underholdt og begejstret med sin fantastiske musik. Med sange som ”Alley Cat”, ”Forelsket i København”, ”Olsenbanden”, ”Duerne flyver”og ”Matador”, har han gang på gang, vist sig som en komponist med en lang holdbarhed, og i den grad sat sit præg på den musikalske kultur i Danmark.
   ”De Græd” hedder det lille orkester Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 1998 tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter. Orkestret spiller stadig sammen og bedre end nogensinde.
   De Græd består af sanger Jesper Stilgren, guitarist David Springborg og bassist Niels Ovesen.
   Skuespillerinden Trine Pallesen er mest kendt for sine teaterroller, men vi kender hende også fra tv-serierne Forbrydelsen, Rejseholdet. Hvad mange ikke er klar over, er, at hun er en formidabel sangerinde, og det vil publikum kunne få fornøjelsen af at høre ved koncerterne.
   Bent Fabricius Bjerre modtog i maj måned en ærespris i Cannes for et livslangt bidrag til filmmusikken.
15 SEPTEMBER 2017 18:00

KANDIS

Frontmanden i KANDIS, Johnny Hansen, fortæller, at bandet altid har ambition om at være aktuelle og trendsættende i deres del af branchen, hvor bandet for længe siden er blevet det absolut førende og bedst sælgende danske band.
   De har et samlet plade- og CD-salg på langt over 1,5 million eksemplarer.
   ”Vi har været heldige og har haft en lang flot karriere”, fortæller Johnny Hansen, som også mener at succesen forpligter.
   ”Derfor skriver vi hele tiden nye sange, forsøger at spille vores musik på en måde, så musikken og sangene får det touch, der rammer bredest og flest, i den kæmpestore fanskare vi har. Samtidig skal der også være plads til lidt fornyelse. Vort budskab er klart, vi er rejsende i livsglæde og elsker at se glade mennesker, når vi er ude og spille.
Bellman

Dato: 01. oktober 2017 kl. 14.00
Dørene åbnes 30 min. før

Unummererede siddepladser

Bellmans frække, elegante, humoristiske og stemningsfulde viser har, naturligt nok, altid været elsket af os danskere.
   I cabaret-forestillingen ELSKOV, VIN & BASFIOLER møder vi manden selv - den eminent ekvilibristiske og indfølende digter og entertainer Bellman.
   Vi befinder os i 1700-tallets Stockholm og træder ind i Bellmans liv, dér hvor han er ved at skabe sit hovedværk Fredmans Epistler: En samling viser, der giver et levende billede af et underklasse-
bohemeliv, fyldt med hed elskov, masser af kølig vin og liflige strøg på basfiolen.
   Den skønne, ubekymrede tilværelse, selv om både tømmermænd og "manden med leen" også danser med!
   Bellman er optændt af euforisk skaberglæde og viserne sprøjter fra hans pen. Han optræder med viserne ved gode venners selskaber og alle er vilde med dem.
   Hurtigt får han en ambition om at skabe 100 af Fredmans viser og få dem udgivet?
   Men Bellman er en ægte boheme og livsnyder: Masser af venner, masser af god vin og masser af kvinder ender med masser af gæld?
   Måske den nyudråbte konge, som han har skrevet en hyldestsang til, kan hjælpe ham med gælden? Og hjælpe ham med at få viserne udgivet?
   Tiden går - og endelig en dag bliver han bedt om at optræde for kongen. Vild panik! Han må skrive nye viser, der ikke helt så åbenlyst handler om utæmmet elskov og druk.
   Men han har glemt sit instrument hos hende han overnattede hos (hvad pokker var det nu hun hed?) visen han skrev i går har han glemt i nattens vintåger og 4 kreditorer står og banker på døren?

Arrangør: Ferritslev Fritidshus