Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik -  Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik
LÆSERBREVE/DEBAT
Ferritslev Fritidshus
Foderstoffen.dk
Laasby Kro
SHOWS M.M.
www.laasby-kro.dk
www.ferritslev-fritidshus.dk
BENT FABRICIUS BJERRE

Lørdag 2. september 2017

Billetsalg for medlemmer fra torsdag d. 8. juni og løssalg fra d. 15. juni kl. 10.
    Bent Fabricius Bjerre med Trine Pallesen og trioen "De Græd".
   Bent Fabricius-Bjerre har gennem sit lange liv underholdt og begejstret med sin fantastiske musik. Med sange som ”Alley Cat”, ”Forelsket i København”, ”Olsenbanden”, ”Duerne flyver”og ”Matador”, har han gang på gang, vist sig som en komponist med en lang holdbarhed, og i den grad sat sit præg på den musikalske kultur i Danmark.
   ”De Græd” hedder det lille orkester Bent Fabricius-Bjerre tog med på landevejen, da han i 1998 tog flyglet under armen og begyndte at spille koncerter. Orkestret spiller stadig sammen og bedre end nogensinde.
   De Græd består af sanger Jesper Stilgren, guitarist David Springborg og bassist Niels Ovesen.
   Skuespillerinden Trine Pallesen er mest kendt for sine teaterroller, men vi kender hende også fra tv-serierne Forbrydelsen, Rejseholdet. Hvad mange ikke er klar over, er, at hun er en formidabel sangerinde, og det vil publikum kunne få fornøjelsen af at høre ved koncerterne.
   Bent Fabricius Bjerre modtog i maj måned en ærespris i Cannes for et livslangt bidrag til filmmusikken.
15 SEPTEMBER 2017 18:00

KANDIS

Frontmanden i KANDIS, Johnny Hansen, fortæller, at bandet altid har ambition om at være aktuelle og trendsættende i deres del af branchen, hvor bandet for længe siden er blevet det absolut førende og bedst sælgende danske band.
   De har et samlet plade- og CD-salg på langt over 1,5 million eksemplarer.
   ”Vi har været heldige og har haft en lang flot karriere”, fortæller Johnny Hansen, som også mener at succesen forpligter.
   ”Derfor skriver vi hele tiden nye sange, forsøger at spille vores musik på en måde, så musikken og sangene får det touch, der rammer bredest og flest, i den kæmpestore fanskare vi har. Samtidig skal der også være plads til lidt fornyelse. Vort budskab er klart, vi er rejsende i livsglæde og elsker at se glade mennesker, når vi er ude og spille.
Pusle Helmuth

Dato: 05. juli 2017 kl. 17.00
Dørene åbnes kl. 16.30

Unummererede siddepladser

Det at være barnestjerne er en voksenrolle. Med det udgangspunkt fortæller Pusle Helmuth om at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en ambitiøs mor.
   Pusle Helmuth fortæller meget ærligt om sine oplevelser med at være barnestjerne. Efterfulgt af svære teenageår efter den pludselige afslutning på barnestjerne-karrieren.
   Pusle fortæller også med en stor oprigtighed om, hvordan modgang, tilgivelse og astronomi satte hende i stand til at bryde fortidens mønstre og blive et lykkeligt menneske.
   Derudover lægges der op til dialog Med tilhørerne, ligesom Pusle undervejs i foredraget viser billeder fra hendes spændende liv.

Varighed: 3 timer