Double click to edit
Hver uge hele året rundt bliver der afholdt arrangementer af forskellig art i det ganske danske land, som f.eks. fødselsdagsfester, receptioner, bryllupper, By Nigt tiltag, byfester, festivaler, kroballer m.m.

Og hver gang har man brug for musik - og i langt de fleste tilfælde levende musik.

På denne side kan vi præsentere en bred vifte af sangere, festmusikere m.m., der på hver sin vis er top professionelle kunstnere, der står klar til at rykke ud, hvis du står og mangler levende musik til et arrangement. Og så er det lige meget om der er tale om en privat fest eller et offentligt tiltag - her får du det hele, lige fra en konferencier til en festmusiker.

Er du kunstner og kunne tænke dig at annoncere på "Booking ann.", så send os en mail eller slå på tråden. Det er billigt, og har du ikke en færdig annonce liggende, så laver vi den for dig uden beregning.

Som en ny service kan du nu med musen sætte pilen (curseren) og klikke på en eller flere af annoncerne på siden, så kommer du direkte ind på vedkommendes hjemmeside.

dktoppen
Tlf. 51 51 87 62
E-mail: dktoppen@live.dk
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik -  Alt om dansktop og anden god musik - Alt om dansktop og anden god musik
LÆSERBREVE/DEBAT
Konferencier/Entertainment
Festmusik/Solo/Duo/Trio
Tlf. 24 43 94 50
SHOWS M.M.
Sang
Konferencier
Foredrag
www.mumixmusic.com