Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat
LÆSERBREVE/DEBAT
SHOWS M.M.
DAV-TV i Sønderborg
Musikeren Jørgen Skaksen driver DAV-tv sammen med sin kone – og de vil gerne slå et stort PR-slag for dansksproget musik: Dansktoppen, pop/rock, viser m.v.

Dette gør de ved at sende videoer fra deres DAV-studie flere gange om ugen, fra kl. 18 … men det kræver jo også en aktiv indsats fra de danske musikere/sangere/artister:
   Send en video og/eller cd´nr. til DAV-studiet med oplysninger om: Solist – komponist – tekstforfatter … og du finder DAV –tv og Jørgen Skaksen på Facebook. Og det er faktisk gratis PR, idet Jørgen står for alle udgifter … det er helt fantastisk … så måske burde alle betale en lille sum for hans arbejde … (men det kan være, det kommer senere…)
DAV-tv: Tlfnr. 81937652 – mail: pcteknik@yahoo.dk
   DAV-tv var lige ved at lukke pga manglende midler for en måneds tid siden; men en glad dansktop-giver har skænket DAV-tv en sum penge, der betyder, at de kan fortsætte et stykke tid endnu.
   Jørgen og hans kone arbejder jo gratis, men udstyret og sendetilladelsen koster jo en del, ligesom der skal betales royalties til KODA for hvert spillet nummer.
   Jeg synes, alle danske populærmusikere og sangere af en vis standard skal slutte op om dette PR-arbejde fra Sønderjylland – og som kan ses over hele verden… Hvad mere kan nogen forlange???
   Mangler man nye numre til næste cd og numre til DAV-tv, kan jeg nok levere nogle hits her fra Sangværkstedet i forskellige genrer: www.sangvaerkstedet.dk – tlf. 36416207 – 50529210
   Rigtig god fornøjelse til alle, der vil medvirke til at fremme dansksproget musik – og/eller i det hele taget vil støtte danske artister, både nye og ukendte og de mere etablerede og kendte … også når de synger på andre sprog end deres modersmål …

De bedste hilsner
Kurt Bønnerup, Alhøjvænget 28, 4220 Korsør

________________________________________