Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat
LÆSERBREVE/DEBAT
SHOWS M.M.
Den gamle gartner
Tjah, tænkte jeg. Det kunne da være meget sjovt og få anmeldt mit sidste nye udspil "Den gamle gartners sang", som Dorthe og jeg er meget glade for.
   Normalt skriver jeg jo sangene selv, og har da  igennem årene i al beskedenhed haft en del træffere både i min periode med Blue Sky (Hurra for Vordingborg/ Mexico) og senere i min tid i Rico Kvintetten ("Vi er nede fra Lolland", "Basunerne synger" og..og ..og).
   Endelig som Søren & Øer Sound Band som jeg ikke helt har opgjort tal på. Senest har jeg jo skrevet "Venner", som så herligt ligger på 2. pladsen på " Vores Top". Så bli`r man jo glad, og lysten til at skrive og udgive stimuleres.
   Nå, så læser jeg jo Oles vurdering af "Gartneren". 2/3 af anmeldelsen er tidligere tiders indspilninger og beskrivelser således som jeg har opremset i pressemeddelelsen, og så kommer vurderingen. Spinkel, bygger ikke op således som tidligere tiders "Store Navne". Dog - harmonierne er i orden (tak for det. Der er vist en opbygning i B stk., som er lidt elegant og ikke tidligere hørt).
   Her hvor jeg bor, lyser stjernerne ofte på himlen. Ja, sommetider en hel vrimmel...
   Og Ole, du som bor i det nordlige Sjælland, dette pragtfulde område - med så mange gode minder om de glade dage i Høve skov, 2 orkestre, fulde huse o.s.v.
   Jeg respekterer altid folk som ved hvad de snakker om!!
Ha`det bravt!

De Bedste hilsner
Søren, Øer Sound Studie/Band/ Forlag