Double click to edit
FORSIDE
DANSKTOPLISTER
VORES TOP
RUNDT OMKRING
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING ANN.
KORT OM DE KENDTE
Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat - Læserbreve og debat
LÆSERBREVE/DEBAT
SHOWS M.M.
Den gamle gartner
Tjah, tænkte jeg. Det kunne da være meget sjovt og få anmeldt mit sidste nye udspil "Den gamle gartners sang", som Dorthe og jeg er meget glade for.
   Normalt skriver jeg jo sangene selv, og har da  igennem årene i al beskedenhed haft en del træffere både i min periode med Blue Sky (Hurra for Vordingborg/ Mexico) og senere i min tid i Rico Kvintetten ("Vi er nede fra Lolland", "Basunerne synger" og..og ..og).
   Endelig som Søren & Øer Sound Band som jeg ikke helt har opgjort tal på. Senest har jeg jo skrevet "Venner", som så herligt ligger på 2. pladsen på " Vores Top". Så bli`r man jo glad, og lysten til at skrive og udgive stimuleres.
   Nå, så læser jeg jo Oles vurdering af "Gartneren". 2/3 af anmeldelsen er tidligere tiders indspilninger og beskrivelser således som jeg har opremset i pressemeddelelsen, og så kommer vurderingen. Spinkel, bygger ikke op således som tidligere tiders "Store Navne". Dog - harmonierne er i orden (tak for det. Der er vist en opbygning i B stk., som er lidt elegant og ikke tidligere hørt).
   Her hvor jeg bor, lyser stjernerne ofte på himlen. Ja, sommetider en hel vrimmel...
   Og Ole, du som bor i det nordlige Sjælland, dette pragtfulde område - med så mange gode minder om de glade dage i Høve skov, 2 orkestre, fulde huse o.s.v.
   Jeg respekterer altid folk som ved hvad de snakker om!! Ha`det bravt!

De Bedste hilsner
Søren, Øer Sound Studie/Band/ Forlag
Tak til Skjold
Gennem efterhånden 17 år - skriver sytten år - har TV-producer og ildsjæl, Skjold Christensen, formået at stable et underholdningsshow med dansktop på benene.
   Dette til gavn for de mange publikummer, der grundet deres store interesse for generen, tager ud til selv de mindre landsbysamfund for at se og opleve de populære kunstnere.
   Kunstnere, der også gerne kommer lang vejs fra for at give deres publikum en god oplevelse, som de kan tage med hjem i dagligdagen og leve videre på.
   Med et tilbageblik på den 6. februar i Asnæs Forsamlingshus huskes, at det lige pludselig myldrede med publikummer, der kom alle vegne fra, og snart var det hyggelige forsamlingshus fyldt godt op.
   Efter en yderst lækker og velsmagende middag kunne showet begynde.
   Det siger sig selv, at god lyd er alfa og omega, samt at de, der styrer denne, skal kunne deres metier. Også det, har den kære Skjold fod på.
   Han har nemlig allieret sig med to spasmagere - nemlig fætrene fra Butterflies, der virkelig kan deres kram.
   Den ene som superdygtig konferencier, og den anden, der fabrikerer god lyd sammen med Skjold.
   Dertil kommer, at Butterflies i pausen mellem ”slagene”, giver deres helt eget gennemmusikalske show, der kalder på beundring.
   Et særdeles lydhør og medlevende publikum, gjorde sammen med den professionelle tilrettelægning af showet sit til, at dagen blev dagen, hvor både publikum og kunstnerne fik noget med hjem.

Med musikalsk hilsen,
Peter Kent, sanger og sangskriver.