Karen Mengers – Musikalsk hyldest

Fynsk sangerinde debuterer med musikalsk hyldest til sin ven

Karin Mengers fra Middelfart er klar til at indtage æteren med “Min Levende Skytsengel”. En meget personlig sang, der er den første af flere sange fra den fynske sangerinde.
Karin Mengers er et godt bud på det næste stjerneskud på den musikalske himmel. Hendes debutsingle, “Min Levende Skytsengel”, er netop udkommet, og der er tale om en storslået popballade med et meget personligt indhold.
– Det er en sang, jeg har skrevet til min bedste ven og jeg kan faktisk nærmest blive helt rørstrømsk, når jeg synger den. For jeg mener hvert et ord i teksten, forklarer Karin Mengers.
– Jeg skrev den for et par år siden på et ophold i sommerhus, og den har været ude på youtube i et stykke tid. Men nu er den genindspillet og udkommer for første gang officielt, fortsætter hun.
I den første udgave blev “Min Levende Skytsengel” et lille hit på Svendborg Lokalradio, og med den nye og større produktion håber Karin Mengers på at ramme endnu bredere.
– Jeg har allieret mig med producerduoen Jesper Harborg og Jan Kjeldsen, som har hjulpet med arrangementet. Der er kommet et stort kor på, og instrumenterne fremstår mere fyldige, siger den fynske sangerinde.
Sangen er produceret i Mosegaard Studiet, og det bliver ikke det sidste, vi kommer til at høre til Karin Mengers. Allerede nu er der flere sange i “kassen” og endnu flere på tegnebrættet. Nogle af de kommende sange er hentet fra sangskrivere rundt omkring i landet, og en enkelt er en dansk udgave af en svensk sang, som Harborg-Kjeldsen-duoen har fordansket og nyarrangeret. Endelig har duoen selv skrevet en række sange specielt til Karin Mengers.
Men indtil videre er “Min Levende Skytsengel” den sang, der kommer til at fylde æterbølgerne med Karin Mengers’ karakteristiske stemme.

Lignende artikler