DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FODERSTOFFEN


TØNDER KULTURHUS
ABBA GOLD - KONCERT
25. MAJ 2024 KL. 20:00
POLYFONEN, VARDE
ANDERS BLICHFELDT
24. MAJ 2024 kl. 18:00
 
 
Musikalsk hyldest til ABBA
 
I mere end et kvart århundrede har ABBA Gold markeret sig som den ultimative autoritet inden for hyldest til ABBA’s musik.
   Etableret tilbage i 1998, har bandet forfinet deres kunst gennem årene og skabt en dyb forbindelse til både ABBA-fans og musikelskere i almindelighed.
   Orkestret træder nu ind i et nyt kapitel af deres musikalske rejse ved at omfavne et rendyrket ABBA-koncept.
   Denne overgang repræsenterer ikke blot en ændring i deres optræden, men en forpligtelse til at levere en forbløffende og autentisk oplevelse af ABBA’s udødelige musik.
   I centrum af ABBA Golds nye vision står et ekstraordinært to timers show, hvor hver eneste tone, rytme og harmoni er omhyggeligt tilpasset for at fange sjælen af ABBA’s originale værker.
   Gennem en højenergisk optræden ønsker bandet at skabe en uforglemmelig oplevelse, der ikke kun underholder, men også berører hjertet.
   Den interaktive dynamik mellem ABBA Golds medlemmer og publikum er et centralt element i deres show.
   Bandet opfordrer til aktiv deltagelse og skaber et fællesskab, der bringer musikken til live på en enestående måde.
   “Vi spiller ikke kun for jer, vi spiller sammen med jer,” siger bandet og fremhæver dermed deres dedikation til at skabe en deltagende oplevelse for hver enkelt tilskuer.
   ABBA Gold ønsker at forny den velkendte ABBA-magi og fremkalde en nostalgisk bølge af minder hos publikum.
MIKE ANDERSEN BAND
LØRDAG DEN 4. MAJ 2024 21.00
Mike Andersen har huseret i det danske musikliv længe med en albumdebut i 2002, og i de mellemliggende 20 år er det blevet til hele 10 udgivelser.
   Hans musik er blå - helt bogstaveligt med bluesen som afsæt. Men Mike Andersen er meget mere end en traditionsbunden blueshåndværker med en stærk stemme og et sikkert greb om guitaren.
   Hans virke som sanger og sangskriver er med til at børste støvet af en genre, som ellers har haft det med at strande sig selv i fortiden, for som han synger på stikpillen ’Slamming the Door’: »Give me a heads up before I’m the old man«.
   Her er masser af blodsblanding med country, soul, americana og andre genrer, og kassetænkning og klichéer er sendt til storskrald.
   Mike Andersen Band er ét af Danmarks travleste live-navne.
   Med den intense ildkraft som bandet lægger ud med på scenen, er der ingen nervøsitet for, at flammerne er ved at dø ud efter en snes år i business.
   Her er iørefaldende melodier, et sindssygt tjekket lydbillede, hvor alle instrumenter står knivskarpt, yderst kompetente musikere med personlighed og egen stil - og ikke mindst en evne til at få publikum til at leve med, være glade! - en præstation med en musikstil, som vel er over dobbelt så gammel som Mike Andersen selv. Bandets sammenspil er en ren nydelse.
 
Tik Tak Tur 24
Anders, du er bobler på Dansktoppen!’ Det var beskeden fra DR P5 nogle uger efter udgivelsen af Tik Tak.
   Allerede da, havde Anders’ sang om fire veninders livslange venskab spredt sig på de sociale medier, og Anders fik som 58 årig sit første hit på dansk! Tik Tak kom på Dansktoppen, der lå den i de maksimale 15 uger og toppede på en førsteplads.
   Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight For Your Love, Female Voice og ikke mindst fodboldklassikeren Big Boys in Red and White.
   På denne turne tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser: Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical We Will Rock You, hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023.
   Samarbejdet med Elvis’ band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil være at finde på sætlisten.
   Sangene fremføres af en af de bedste livesangere i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Vi hører om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 3 små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år.
   Der fortælles om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien “Kendisfamilier”.
   Tik Tak’s succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet idag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere.
   Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammene tekst om livets gang også blevet titelsang til denne turne.


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
COUNTRY
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
Bjørn og Johnny
Torsdag den 13. juni 2024 19.00
 
Som bekendt var Bjørn kapelmester i sit eget band ”Bjørn & Okay”, som i over 40 år har været et af Danmarks populæreste danseband med et hav af pladeudgivelser bag sig.
   Johnny som er kapelmester i sit eget band ”Kandis” følger i faderens fodspor og har haft held til, at etablere sit band som et af de bedste navne indenfor ikke bare dansktopmusikken, men dansk musik i det hele taget.