DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
DANA FUCHS & BAND
FREDAG DEN 14. OKTOBER 2022 20.00
Foderstoffen
Rudmevej 121 Rudme
5750 Ringe
 
Amerikanske Dana Fuchs, der gæster Næstvmed sit fortrinlige band, har arbejdet sig op til at være et markant talent på New Yorks rock- og bluesscener.
   Dana Fuchs har sine rødder i Florida, hvor hun voksede op i en lille by på landet. Hun sang gospel i det lokale kirkekor og var omringet af musik i hjemmet. Hendes ældre søskende spillede klassisk rock i garagen og der var Ray Charles og Hank Williams på forældrenes pladespiller.
   Med et solidt musikalsk udgangspunkt udviklede hun sig med hastig fart til en talentfuld sangerinde med masser af rå energi og solid power. Udtrykket er klassisk amerikansk med en lyd, der ligger i forlængelse af den store rock, soul og bluestradition med tydelige vokale og musikalske hints til blandt andre Janis Joplin. Stemmen er stærk og dybfølt, og musikken rummer alt den personlighed, der skal til for at være vedkommende.
   Udover sin musikalske karriere, så har Dana Fuchs også gjort sig bemærket som skuespiller, hvor hun blandt andet spillede Sadie i Julie Taymor-filmen Across the Universe. Hun var også selvskrevet til at spille den syngende Janis Joplin i Randall Myler?s musical Love, Janis, hvor hun med sin fantastiske stemme udfyldte rollen til fuldkommenhed.
   Dana Fuchs udgav i 2018 albummet Love Lives On, der er optaget i Memphis. Albummet byder, foruden Danas egne sange, på fortolkninger af Otis Redding og Johnny Cash.
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
Lørdag den 12. november 2022 18.00
Rolfhallen
Ørbækvej 878A, Rolfsted
5863 Ferritslev Fyn
 
 
 
 


Første gang Ferritslev Fritidshus præsenterede Kandis i Rolfhallen var
21. november 1998. Det er her i 2022 25 år siden.
   Vi starter med menu. Under spisningen og i pausen spiller Jens Bækkelund.
TØNDER KULTURHUS
2. OKTOBER KL. 14:00
 
40-års jubilæumskoncert
Musiker HC Eichner fik sin første guitar i julegave, og købte for sine konfirmations-
penge en rigtig elguitar.
   Siden er HC. blevet til en velkendt musiker, som har underholdt os alle med dansktoppens toner de sidste 40 år over hele landet.
   Søndag den 2/10 2022 er det nøjagtig 40 år siden HC. havde sit første betalende job som musiker i duoen Two Swingers, og det skal fejres med en underholdende jubilæumskoncert.
   Til koncerten bliver både harmonika og guitar bliver luftet, til sange fra hans nye jubilæums-CD som udkommer på dagen, samt nogle af de sange der har været med på DK 4 Dansktop.
   Der vil på dagen desuden være et festligt indslag af en af Danmarks mest populære duoer Kisser og Søren.
 
 
POLYFONEN, VARDE
Hardinger Band
EN HYLDEST TIL BUNDEN
5. november kl. 18.00
 
Hardinger Band hylder Michael Bundesen på deres turné i 2021 og slår selvfølgelig et smut forbi Polyfonen i Varde.
   Tre originale "Shubbere", bakket up af fantastiske musikere, tager på turné med det mest omfangsrige Shu-Bi-Dua bagkatalog til dato.
   Koncerterne spilles i bedste Shu-Bi-Dua stil, og Hardinger Band vil levere soundtracket til tusindvis af menneskers ungdoms-og barndomsminder.
   Hele turnéen dedikeres som en hyldest til en af Danmarks bedste sangere, og den arv Michael Bundesen efterlod os allesammen.


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY