DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
Dansk Slagerparade 2023
Søndag den 5. februar 2023, kl. 14.00
 
 
 
 


Turneen har nu kørt i mere end et kvart århundrede, og hvert show har været unikt.
   Den kommende parade har allerede fået tilnavnet ikonernes parade. Navnet dukkede op lige efter koncertarrangør Stig Ulrichsen bekendtgjorde besætningen og det er svært at forestille sig en betegnelse, der er mere rammende.
   Dansk Slager Parade 2023 præsenterer nemlig Dorthe Kollo, som vi altid vil huske og glædes ved - fordi hun huskede os, da hun slog igennem i Tyskland med "Wärst du doch im Düsseldorf geblieben".
   Herhjemme blev denne sang til en af vores største popevergreens i de sidste hundrede år - hele Danmark synger lystigt med på "Gid du var i Skanderborg".
   Om nogen er Dorthe en af de klareste stjerner - både på den danske og den tyske stjernehimmel. Listen over tophits er lang, og hvert hit er specielt - ikke alle ved eksempelvis, at "Velkommen til verden" er skrevet af ABBA-drengene.
   Det mandlige ikon på paraden er Anders Bircow, som erstatter Dario Campeotto, som har meldt fra på grund af sygdom.
   Dorthe Kollo er ikke den eneste diva, der er med ombord. Vores nationale grandprix stjerne, Lise Haavik er også blandt besætningen. Og udover "Du er fuld af løgn", har hun nogle rigtigt spændende sange med - Lise er altid fuld af overraskelser.
   Michael Jensen er ny i slagerparade-
sammenhæng - han debuterede sidste år, og publikum tog så godt imod ham, at han på stedet blev engageret til en tur mere.
   Michael er rigtig god til at finde de sange, vi glemmer at huske.
   Ud over at give nogle af deres egne hits, back'er Klaus og Servants paradens solister op - og med Karin Strand-Holm som tovholder, som vi kender hende fra TV på dk4 med sit sprudlende humør, er æggene lagt til et brag af en slagerparade.
TØNDER KULTURHUS
MICHAEL FALCH - KONCERT
25. FEBRUAR 2023 KL. 20:00
POLYFONEN, VARDE
Heick & Lundgaard
4. februar 2023, kl. 19.00
 
Oplev Heick & Lundgaard med alle favoritterne.
   En aften med en perlerække af hits leveret af altid veloplagte Annette Heick og Jesper Lundgaard.
   Med skønne stemmer, smittende glæde, fællessang og smil inviterer de 2 til en aften af de helt store ledsaget at deres orkester/kor under ledelse af kapelmester Søren Sebber Larsen.
 
Programmet indeholder
What a Wonderful World (Louis Armstrong) -
Lige der hvor hjertet slår (Anders Frandsen) - Stand By Me (Ben E King) - Unforgetable (Nat King Cole) - Jolene (Dolly Parton) -
Never gonna give you up (Rick Astley) -
Under Stjernerne (Seebach) - Shallow -
Endless Love (Diana Ross & Lionel Richie) -
Grease/You're the one that I want -
ABBA/Thank you for the music - Can't help falling in love (Elvis) - She (Charles Aznavour) - Against all odds (Phil Collins)
- Up Where We Belong m.fl.
(Ret til ændringer forbeholdes).
 
wwww.polyfonen.dk
 
 
Efter et højspændt år med MALURTs gnistrende rock og store show på bandets definitive afskedsturné fortsætter Michael Falch i 2023 ene mand ud på en akustisk solotur.
   Det er ved at være nogle år siden, han gjorde det sidst, for inden MALURT-
eventyret turnerede han både med DÉT BAND og med sin poetiske trio.
   I foråret 2023 pakker han imidlertid atter sine akustiske guitarer og drager på en omfattende turné, der bringer ham både til Det kongelige Teater og en række andre gode spillesteder rundt i landet.
   Michael Falch kommer med livshistorier og sange, der nu på 5. årti giver deres særlige vinkler på menneskers vilkår og følelser her i vores land uden høje bjerge.
   Falchens solokoncerter er berømmede for deres enestående nærvær, og selv om den garvede performer nu skruer helt ned for den fysiske vildskab på scenen, kommer der ikke til at mangle intensitet.
   Michael Falch kan nemlig øse af et sangkatalog, der hører til blandt Danmarks mest betydningsfulde.
   Samtidig har han gennem årene styrket sin klangbund i et forfatterskab, der efterhånden er oppe på seks dybt personlige bogudgivelser.
   Hans soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.
 
www.tonderkulturhus.dk
SUWALSKI BUENA GENTE
LØRDAG 11. FEBRUAR 2023 KL. 20.30
Kom med på en musikalsk rejse til det eksotiske Habana, når Suwalski Y Su Buena Gente gæster dit spillested.
   En musikalsk optur, der med sprøde og inciterende sange, sender dig tropisk dansesvedende gennem Salsaens musikhistorie.
   Det 9 mand store orkesters sanselige blanding af Cubas svedige rytmer og New Yorks jazzede harmonier, sender fantasien på rejse - og kroppen på dansegulvet.
   Aftenen forvandles til en cubansk fiesta med varme rytmer og dans.
   Peter Suwalski har i de sidste 20 år ledet sine egne salsabands, hvor mange af latin verdenens største navne har medvirket. Nu har han samlet et ensemble med dem han holder mest af at spille med. ”De Gode Folk” eller Buena Gente som det hedder på spansk.


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY