DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
Hyldest til John Mogensen og
Bjarne Liller.
Onsdag den 30. august 2023 17.30


Oplev JOHN&BJARNE-koncerten med JAZZ MED TO.
   En aften med både mad og musik. Der serveres dagens to retters menu
kl. 17.30 - og derefter er der koncert.
   Få et genhør med en af række af de bedste sange som John Mogensen og Bjarne Liller sang, når JAZZ MED TO spiller og hylder de to danske musikere i denne koncert.
   Hør blandt andet Så længe jeg lever • Billet mrk. • Sidder på et værtshus • Hun misted’ den i nat på d’Angleterre • To mennesker på en strand • Fru Madsen • Karl Herman og jeg og mange, mange flere.
   Søren Peter Frøsig spiller trompet og synger - og sammen med pianist og klarinettist Brian Svendsen leverer de skønne sange fra Mogensen og Liller.
TØNDER KULTURHUS
29. SEPTEMBER KL. 20:00
Guns N' Roses - koncert
POLYFONEN, VARDE
POUL KREBS
26. august 2023, kl. 20.00
 
 
 
 
I 2013 blev det danske hyldestband dannet. Guns N’ Roses-Jam består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans.
   Bandet hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, som blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.
   Når bandet går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at de virkelig elsker musikken!
   Guns N’ Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.
   Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood! De tager dig tilbage til dengang, hvor det hele toppede for de originale stjerner.
   Til koncerten kan du bl.a. høre udødelige hits, såsom “Welcome To The Jungle”, “Paradise City” og “Sweet Child O’ Mine”.
MAGGIE REILLY JULESHOW 2022
Torsdag 14. december 2023 kl. 20.30
Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.
   Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.
   Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse, uanset hvilken konstellation de optræder i - som kvartet, som solister med DR Big Bandet, sammen med den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland eller i en anden sammenhæng.
   De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.
 
www.foderstoffen.dk


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Kom med til en festlig aften med masser af god stemning og musik, når Poul Krebs gæster Polyfonen i Varde.
   Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer.
   Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben, og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.
   Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.
   Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer.
   ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA.
   Historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge, livets relationer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne.
   Krebs er en af poprocks bedste iagttagere - en evne, som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.