DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
Dansktop-showet
Søndag den 30. april 2023 14.00


En ny sammenslutning har set dagens lys - navnet er Dansktop-Showet. Her vil nogle af Danmarks bedste dansktop-
kunstnere drage på turné over det ganske danske land og optræde med deres populære sange, der til daglig er at høre i radioerne og på TV.
   Første optræden finder sted i Ferritslev Fritidshus den 30. april 2023 fra kl. 14.00-18.00.
   De deltagende kunstnere vil være:
 
Karina Høgfeldt
Hun er en meget eftertragtet sangerinde, og landeplager som ”Hvad har du venner til” og ”Balladen om fætter Hans” har for længst gjort Karina til en legende inden dansktoppens univers.
 
Nørrelykke & Kruuse”dullen”
Skal vi have det sjovt, og skal der være liv i - så er ægteparret Henrik og Viveka Nørrelykke svaret. Når den musikalske duo er på scenen, leverer de en frisk og livlig performance fra første til sidste minut.
 
Mette Renbo
Hun er en sprudlende vulkan. Samtidig har hun en fantastisk stemme, der får de fleste op på gulvet, når hun optræder. I langt de fleste tilfælde er hun både forfatter og komponist til sine sange.
 
Martini & Hjort
En forholdsvis ny duo på dansktoppens skrå brædder er sjællandske Martini & Hjort. De er yderst populære, og er tit og ofte at se på TV. Samtidig bliver deres sange spillet i radioerne fra tidelig morgen til sen aften.
 
Simon von Konoy
Skal det være lidt anderledes, er Simon svaret på dine bønner. Samtidig er han en meget populær sanger og musiker. Han er kendt for sine skæve tekster og iørefaldende melodier, og når han optræder med sange som ”Hold kæft hvor jeg savner en kæreste”, er der ikke et øre tørt i salen.
 
Gully Hanna
Gully Hanna blev kendt lige fra Skagen til Gedser, da hun i 90’erne udgav sangen ”Tror du på kærlighed”. I dag er hun meget eftertragtet - både som dansktop- og visesanger.
 
Chris Hart
Festens konferencier er Chris Hart - the gentleman over dem alle. Han guider os igennem showet med kyndig og professionel hånd.
TØNDER KULTURHUS
HC EICHNER - KONCERT
30. APRIL KL. 14:00
POLYFONEN, VARDE
POUL KREBS
26. august 2023, kl. 20.00
 
 
 
 
Forårskoncert med HC Eichner og Kisser & Søren
 
Efter HC Eichners succesfulde Jubilæums-
koncert i 2022 kommer her en forårs-
koncert krydret med nye sange, og selvfølgelig også HC’s dansktop-sange fra hans mange forskellige cd’er.
   Eichner har gennem godt og vel 40 år underholdt et voksen publikum i det meste af landet med dansktoppens toner.
   Han er også kendt fra DR Dansktoppen, DK 4 Dansktoppen og landets mange lokalradioer, med mange fine placeringer.
   Sange som ”Lille Due” ”Rosernes By” og ”Send et smil” har opnået tæt ved 80.000 afspilninger på YouTube på bare halvandet år.
   HC Eichner spiller op til en under-
holdende forårskoncert på Schweizerhalle i Tønder.
   Der vil på dagen være festlig indslag af en af Danmarks mest populære dansktop-duoer, Kisser & Søren.
BASCO OG PRISENS MUSIKKORPS
LØRDAG DEN 22. APRIL 2023 20.00
Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.
   Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.
   Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse, uanset hvilken konstellation de optræder i - som kvartet, som solister med DR Big Bandet, sammen med den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland eller i en anden sammenhæng.
   De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Kom med til en festlig aften med masser af god stemning og musik, når Poul Krebs gæster Polyfonen i Varde.
   Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer.
   Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben, og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.
   Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.
   Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer.
   ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA.
   Historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge, livets relationer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne.
   Krebs er en af poprocks bedste iagttagere - en evne, som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.