DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FODERSTOFFEN


TØNDER KULTURHUS
28. september 2024 kl. 20.00
POLYFONEN, VARDE
SKO & TORP
14. september 2024 kl. 18.00
 
 
En lille båd, der gynger
 
Har du nogensinde oplevet den uforglemmelige glæde ved at synge med på ”Bamses” tidløse sange?
   Musikken har bruset gennem halballer, festivaler og kroer - og fyldt rummene med begejstring.
   Nu har du muligheden for at deltage i et eksklusiv arrangement med Bamse Jam, hvor vi hylder ”Bamses” tidløse sange, de subtile tekster og den hjertevarme stemning.
   Nyd en nostalgisk genoplevelse med tidløse hits som “Vimmersvej,” “Alice,” og selvfølgelig den velkendte “ I En Lille Båd Der Gynger.”
 
Om Bamse Jam
Bamse Jam er det tætteste, man kommer på at opleve den folkekære Flemming Bamse Jørgensens store sangkatalog på den danske livescene.
   Bandet leverer, med stor respekt for Flemming Bamse Jørgensen, Bamses Venners største hits i udgaver, der ligger så tæt på originalerne som muligt.
   Med Michael i front, som har en stemme, der minder utroligt meget om Bamses, spilles de kendte sange med stor energi og god publikumskontakt.
   Bamse Jam spiller alle de kendte sange, du kan synge med på, så med Bamse Jam på programmet, vil I opleve en nostalgisk aften, med masser af stemning, fest og fællessang.
BOUND BY LAW
FREDAG 20. SEPTEMBER 2024 20.00
Det danske country-band Bound by Law skaber en unik fusion mellem rock, blues og country, hvilket får lyttere til at forestille sig musikalske mestre som Ennio Morricone, Nick Cave og Johnny Cash.
   Til trods for at bandets stil ikke passer ind i mainstream popmusikken, har de allerede opnået stor popularitet med udsolgte koncerter og et Spotify-følgerskab på vej mod toppen.
   Det internationale publikum har taget godt imod Bound by Laws nordiske fortolkning af countrymusikken, ligesom bandets levende koncerter har modtaget ros fra musikanmeldere.
   Bound by Law er kendt for deres intensitet på scenen - en energi så smitsom at den næsten overvælder publikummet.
   Denne elektriske atmosfære gør det umuligt for tilskuerne at undgå at blive fanget i den magnetiske stemning på scenen.
Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år.
   Mange af os har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.
   Sko/Torp var et af 1990’ernes absolutte største danske orkestre - blandt andet fordi radioerne ikke kunne slippe orkestrets vellyd. Det, det hele handler om for Sko/Torp, er det organiske og gennemarbejdede.
   Derfor er debutens sange uopslidelige og står lige så flot i dag som dengang. “Get Ready”, “Loser’s Game “og ikke mindst titelsangen “On A Long Lonely Night” er skrevet ind i den danske musikhistorie, og Sko/Torp har aldrig haft problemer med at spille dem eller nogle andre af deres mange gamle hits, for som Søren Sko siger:
   ”Vi elsker sangene, de er en del af vores bagage, og publikum vil gerne høre dem, så selvfølgelig spiller vi dem”
   Netop den respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp.
   De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt - sange, som er indspillet sideløbende med den omfattende turnévirksomhed.
   Søren Skos meornemmelse og knivskarpe vokal samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer, har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder.
   - Der er for få sange i dag, hvor man kan høre, at det er levende mennesker, som spiller. Vi vil have, at det skal lyde godt og organisk, siger Søren Sko.


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
COUNTRY
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
Bibbi og SNif med band
Fredag 6. september 2024 kl. 20.00
 
Bibbi & Snif har før været på besøg hos os. Som duo. Nu er hele bandet med.
   Der er lagt op til en aften med countrymusik. Bibbi & Snif spiller fordi de ikke kan lade være.
   Det er så tilfældigvis country, der kommer ud - altid særdeles velspillet og med originalt udtryk.
   Det er ikke så meget genren, der er afgørende. Det er glæden ved at spille og ved at gøre folk og publikum glade, der betyder mest for Bibbi & Snif.
JYSKE BANK
BOXEN
Der venter dig en stor og helt særlig koncertoplevelse, når legenden Sir Rod Stewart indtager Jyske Bank Boxen
18. december 2024 med sin karakteristiske stemme, unikke stil og velkendte hits.
   Med flere end 250 millioner solgte albums er Sir Rod Stewart én af de bedst sælgende kunstnere i historien.
   Og nu har du mulighed for at opleve den britiske pop-veteran live, når han gæster Herning med sin ’One Last Time’-turné.
   Så glæd dig til en mindeværdig aften med energiske dansetrin og store hits, der vil sætte gang i hofterne og gå lige i hjertet, såsom ’Maggie May’, ’Da Ya Think I’m Sexy’, ’The First Cut is the Deepest’, ’Tonight’s the Night’, ’Have I Told You Lately That I Love You’, 'Forever Young' og mange flere.