Double click to edit 
DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
ROCAZINO
Lørdag d. 24. April 2021 kl. 18.30
 
Rocazino er et dansk popband, der hittede i 1980'erne.
   Frontfigurerne var sangerinde Ulla Cold og komponist, tekstforfatter og keyboardspiller Jesper Winge Leisner, der også dannede par privat.
   De øvrige medlemmer var Bjarne G. Jespersen (flygel, synthesizer), Michael Rasmussen (guitar), Helge Solberg (bas) og Jesper Bo (trommer).
   Bandet opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, oprindeligt kun som baggrundsvokalist.
   Men da bandet i 1982 fik en pladekontrakt hos Polygram, var det under betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre.
   Bandets første single med A-siden 'Elsk mig i nat' udkom i juli 1982 og solgte 20.000 eksemplarer på et halvt år.
   Via TVs Eldorado kom de ret hurtigt i gang på alle landets scener og har til dato solgt over 800.000 albums.
   www.foderstoffen.dk
Kristian Rusbjerg & Vibeke Hoby
Torsdag den 17. december 2020 19.00
 
Kom i julestemning med Vibeke Hoby og Kristian Rusbjerg.
   Med autenticitet, kærlighed til musikken og et lunt glimt i øjet kommer Vibeke ud over scenekanten og nogle gange helt op at danse på bordene, hvis sammenhængen tillader det.
   Kristian er en af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere, der med charme, jysk lune og stor sikkerhed leverer varen hver gang.
   Vibeke er sjov, charmerende, grov og kærlig - et sandt energibundt, der med sin hjertelige tilgang til gæsterne får alle i dejligt julehumør.
   Repertoiret er primært de gamle traditionelle julesange på dansk, og måske endda en enkelt eller to på tysk og engelsk, hvis publikum ønsker det.
   Kombinationen af Vibekes naive, lumre og glade lollandske tilgang til tingene og Kristians jyske lumre, fornuftige lune skaber en helt særlig stemning, der skal opleves.
   Koncerten foregår i en uformel stemning med en skøn ping-pong mellem de to, der nok skal få smilet frem.
   Vibeke og Kristian har optrådt til adskillige koncerter, kirkekoncerter og fester i forskellige sammenhænge og formår at bringe det folkelige respektfuldt ind i kirkerummet, eller hvor I vælger at holde koncerten.
   Vibeke og Kristian er kendt sammen og hver for sig fra Dansktoppen på P5, DK4, Syng med, Tip et Hit samt Sommersang i Mariehaven.
   Kaffe og julekager i pausen, som er med i entreprisen.
   Varighed: 2 timer inkl. pause.
   www.ferritslev-fritidshus.dk

Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
DR HOOK 17. april 2021 kl. 20.00
 
Et af de bands, der inkarnerer lyden af 70’erne, er amerikanske Dr. Hook.
   Rockbandet med Dennis Locorrieres fløjlsbløde stemme i front indtog hitlister verden over med deres fængende blanding af soft rock, country og disco på hits som ‘Sylvias Mother’, ‘Cover of the Rolling Stone’, ‘Sexy Eyes’, ‘A Little Bit More’ og ‘When You’re In Love With A Beautiful Woman’.
 
Startede i 1968
Dr. Hook & The Medicine Show, som de hed i starten, blev dannet i 1968 af Dennis Locorriere og Ray Sawyer (med klap for øjet), der senere valgte at gå solo. Fra 1971 til 1983 udsendte Dr. Hook i alt 12 albums og lå nr. 1 på hitlisterne i mere end 42 lande - bl.a. i USA, England og Danmark. I 2014 udkom opsamlingsalbummet ‘Timeless’ med bandets største hits.
   Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.
   www.fuglsoecentret.dk
HOTEL
 
FUGLSØCENTRET
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN