DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
NICLAS KNUDSEN RADIO TIMBUKTU
LØRDAG DEN 27. AUGUST 2022 KL. 20.00
 
Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, John Tchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones. Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 10 år.
   Med Radio Timbuktu har Niclas sat fokus på hans glæde ved afrikansk musik.
   Radio Timbuktu har rytmikken og groovet i centrum. Toner og rytmer fra det afrikanske kontinent bliver blandet med amerikansk blues, reggae og funk og bliver spillet med den legende tilgang til musik som musikernes baggrund i jazz afstedkommer.
   Repetoiret består blandt andet af "Tippi Tabu", en historie om en smertefuld oplevelse I en indiansk svedhytte, "Yamshala", et misforstået etiopisk glædesudbrud og "Fela Boogie", et møde mellem Fela Kuti og Charles Mingus.
   Rytmegruppen har, udover at spille adskillige turneer i DK, været på turne i Burkina Faso i både 2012 og 2013 med et hold afrikanske musikere og spillede ved denne lejlighed på Ouagadougou Jazzfestival.
 
www.foderstoffen.dk
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
REVY CLASSIC
Torsdag den 25. august 2022 kl. 19.30
Ferritslev Fritidshus
Ørbækvej 916A
5863 Ferritslev Fyn
 
 
 
 


Flemming Jensen og Leif Maibom, der gennem en urimelig lang årrække har glædet, overdænget og chikaneret danskerne med alt inden for revy, har nok engang slået deres pæneste pjalter sammen.
   Jensen & Maibom tilbyder klassisk revy med viser, monologer og sketches i en lettere nostalgisk - men også underholdende- take-away-revy.
   Kort sagt: En lækker, lun lagkagerevy som vor mor lavede den efter egen opskrift:
   En stor klat varm, velkendt humor. En solid del satire. En pæn bid poesi- tilsat en knivsspids meget, meget jævn folkelig humor.
   Så må man spørge: Er der også flødeskum? Naturligvis er der flødeskum. De to herrer garanterer begge, at de IKKE danser.
TØNDER KULTURHUS
2. OKTOBER KL. 14:00
 
40-års jubilæumskoncert
Musiker HC Eichner fik sin første guitar i julegave, og købte for sine konfirmations-
penge en rigtig elguitar.
   Siden er HC. blevet til en velkendt musiker, som har underholdt os alle med dansktoppens toner de sidste 40 år over hele landet.
   Søndag den 2/10 2022 er det nøjagtig 40 år siden HC. havde sit første betalende job som musiker i duoen Two Swingers, og det skal fejres med en underholdende jubilæumskoncert.
   Til koncerten bliver både harmonika og guitar bliver luftet, til sange fra hans nye jubilæums-CD som udkommer på dagen, samt nogle af de sange der har været med på DK 4 Dansktop.
   Der vil på dagen desuden være et festligt indslag af en af Danmarks mest populære duoer Kisser og Søren.
 
 
POLYFONEN, VARDE
Stand-up med Andreas Bo #Skarp
27. august, 2022, kl. 22.00
 
Andreas Bo skærer igennem, når han gæster Polyfonen i Varde den 27. august 2022.
   I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad.
   Der er mange dygtige stand-up’ere, skuespillere, entertainere, satirikere, sangere og parodister i Danmark.
   Men Andreas Bo er måske den eneste, som hører til i toppen af alle kategorierne.
   I 2022 kaster han dig igen rundt i en tornado af alle hans komiske og ekvilibristiske virkemidler. Og han er #SKARP som aldrig før.


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY