DET SKER
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62
FERRITSLEV
FRITIDSHUS
FODERSTOFFEN
TØRFISK
Torsdag 28. september 2023 kl. 19.30


Tørfisk har turneret rundt i det ganske danske land i 42 år.
   Siden 1981 har Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster.
   Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.
   Tørfisk koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte.
   Besætningen er: Egon Kirk (1962) banjo, mandolin, sang.
   Anker Hviid (1961) guitar, sang.
   Tommy T. Rasmussen (1964) harmonika, fløjte, sang.
   Bent Kirk (1958) bas, sang.
TØNDER KULTURHUS
29. SEPTEMBER KL. 20:00
Guns N' Roses - koncert
POLYFONEN, VARDE
16. november 2023, kl. 18:00
KANDIS-JOHNNY
 
 
 
I 2013 blev det danske hyldestband dannet. Guns N’ Roses-Jam består af passionerede og talentfulde musikere, der alle er Guns N’ Roses-fans.
   Bandet hylder verdens farligste rock-band, der i 1987 udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, som blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien.
   Når bandet går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at de virkelig elsker musikken!
   Guns N’ Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling.
   Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood! De tager dig tilbage til dengang, hvor det hele toppede for de originale stjerner.
   Til koncerten kan du bl.a. høre udødelige hits, såsom “Welcome To The Jungle”, “Paradise City” og “Sweet Child O’ Mine”.
MAGGIE REILLY JULESHOW 2022
Torsdag 14. december 2023 kl. 20.30
Med virtuositet, nærvær og pulserende energi tager det prisvindene folk og roots band Basco dig med på en autentisk, musikalsk rejse. De forener på fornemmeste vis skandinavisk, engelsk, keltisk og amerikansk tradition og gør det til deres helt egen, originale lyd med sprøde arrangementer og intensitet i særklasse.
   Bascos sublime sceneoptræden har ført dem verden rundt, hvor de har optrådt på de største folk-festivaller og begejstret publikum med deres komplekse variation af musikalske fortællinger, der rummer alt fra medrivende, sveddryppende rytmer til melankolske, betagende sange – fælles for dem alle er, at musikken og fortællingen er i centrum.
   Basco favner bredt og leverer altid den ypperste koncertoplevelse, uanset hvilken konstellation de optræder i - som kvartet, som solister med DR Big Bandet, sammen med den dansk/norske sangerinde Jullie Hjetland eller i en anden sammenhæng.
   De fire musikere, der hver især virtuost repræsenterer deres instrument, smelter sammen til en sjælden enhed og som publikum bliver du båret ind i en verden af rå energi og smuk samklang.
 
www.foderstoffen.dk


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
KANDIS-Johnny og pianisten Søren Riis kommer til byen.
   Når du ser et stjerneskud, Den Hellig Stad, White Christmas, Du kære gamle julemand, I´m comming home for christmas, ja englene synger højt i kor, og det bliver en julekoncert med et vanvittigt højt musikalsk niveau.
   Julen er højtidens fest, og til julen hører også masser af kendte sange som vi alle kender og kan synge med på. I Danmark elsker vi syng med og syng sammen. Det så vi især i Coronatiden, hvor fællessang blev en del af, at være sammen om noget.
   Johnny er kendt i hele Danmark og vi ved alle hvad han står for. Og Julekoncerten bliver ikke en Dansk-Top koncert, men derimod har Johnny sammensat et program som dels indeholder alle de store juleklassikere godt krydret med kendte country sange, og selvfølgelig de mest populære sange fra de mange Kandis albums.
   Johnny har et stort hjerte for country. Han har været i Nashville hvor der blev indspillet masser af sange, og derfor byder denne aften også på store country hits som alle kender.
   På scenen har Johnny taget sin gode musikalske ven Søren Riis med. De har kendt hinanden i mange år, spillet sammen til mangt og meget, og de sidste par år har de for sjovt lavet et par julekoncerter i eget nærområde. Det blev et kæmpe hit og flere gange måtte de lave dobbeltkoncerter på spillestedet, således ingen skulle gå forgæves.
   Søren Riis akkompagnerer mange kendisser i Danmark og må betegnes som en af de dygtigste på dette område. Tilligemed er Riis undervist i sang på det Kongelige Teater, hvorpå i kan glæde jer til sangen ”Den Hellig stad” sunget af Søren Riis.
   Både Johnny og Søren har været en tur forbi studiet og medbringer til koncerten deres musikalske indspilninger og optagelser, som på udvalgte sange danner baggrund for det 10 mands store orkester. GLÆD JER.
   Men glæd jer ikke mindst til de mange gode og sjove anekdoter som fortælles fra scenen. Begge herrer har oplevet fantastiske øjeblikke back stage som aldrig er kommet pressen for øre. Grinemusklen bliver rørt af disse sjove historier fra det virkelige liv på landevejen.
   Når koncerten er veloverstået, kan vi med ro i sindet, sang i hjertet og smil på læben glade gå julen i møde.