Simon von Konoy med ny udgave:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Fisk & Kips 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
I disse dage er sangeren og musikeren Simon von Konoy aktuel med en færøsksproget CD med titlen ”Fisk & Kips”
 
I en pressemeddelelse skriver han:
   ”Forleden dag, da jeg som så ofte før, sad og filosoferede inde i stuen, kastede jeg et blik på mine gamle vinylplader og kassettebånd.
   Efter en kort gennemgang blev jeg enig med mig selv om, at det kunne være sjovt at genindspille nogle af disse færøske sange og udgive dem på en CD.
   Det er hermed gjort, så nu er skiven "Fisk & Kips" blevet en realitet, og udkom den 1. maj 2022.
   Simon har fået solid hjælp fra flere sider under indspilningen, bl.a. er det ingen ringere end guitaristen Mads Hyldahl i KANDIS, der tager sig af solospillet.
 
Sange fra de gode, gamle dage
De fleste af de oprindelige optagelser fandt sted i 70'erne og 80'erne, så er du til nostalgi, kan du roligt købe pladen.
   Der er 10 sange på skiven - 9 på færøsk og én på engelsk. Hermed sangene: Fisk & Kips - Lívið - Jimmy Jeep - Selatrað - Himmalhundurin - Tú lítla tjaldur - Nú komin er stundin - Eystanlotið - Eg blívi svakur - Timburmenn.
   Kunne du tænke dig at købe et eller flere eksemplarer af CD'en, er du mere end velkommen til at kontakte mig på min indbakke på Facebook, eller ringe til tlf. 51 51 87 62 / E-mail: simonvon@mail.dk.
   På Færøerne er den til salg i pladeforretningen Tutl i Tórshavn. En video af titelsangen - Fisk & Kips - findes på youtube.com.”