Ferritslev Fritidshus præsenterer:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Stort dansktopshow

 
 


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Det fynske kulturhus Ferritslev Fritidshus er et meget levende og aktivt hus. Hver uge er der diverse aktiviteter på menuen. Huset har mange medlemmer, og en pensionistforening er tilknyttet stedet. De møder troligt op hver gang, der er musiske og andre arrangementer på tapetet.
   Den 30. april 2023 fra kl. 14-18 slår Ferritslev Fritidshus dørene op til et stort dansktopshow, hvor teamet Dansktop-Paraden optræder. De deltagende kunstnere, der er kendt fra både radio og TV, er disse:
 
Karina Høgfeldt
Hun er en meget eftertragtet sangerinde, og landeplager som ”Hvad har du venner til” og ”Balladen om fætter Hans” har for længst gjort Karina til en legende i dansktoppens univers.
 
Nørrelykke & Kruuse”dullen”
Skal vi have det sjovt, og skal der være liv i - så er ægteparret Henrik og Viveka Nørrelykke svaret. Når den musikalske duo er på scenen, leverer de en frisk og livlig performance fra første til sidste minut.
 
Mette Renbo
Hun er en sprudlende vulkan. Samtidig har hun en fantastisk stemme, der får de fleste op på gulvet, når hun optræder. I langt de fleste tilfælde er hun både forfatter og komponist til sine sange.
 
Martini & Hjort
En scenevant duo er sjællandske Martini & Hjort. De er yderst populære, og er tit og ofte at se på TV. Samtidig bliver deres sange spillet i radioerne fra tidlig morgen til sen aften.
 
Simon von Konoy
Skal det være lidt anderledes, er Simon svaret på dine bønner. Samtidig er han en meget populær sanger og musiker. Han er kendt for sine skæve tekster og iørefaldende melodier, og når han optræder med sange som ”Hold kæft hvor jeg savner en kæreste”, er der ikke et øre tørt i salen.
 
Gully Hanna
Gully Hanna blev kendt lige fra Skagen til Gedser, da hun i 90’erne udgav sangen ”Tror du på kærlighed”. I dag er hun meget eftertragtet - både som dansktop- og visesanger.
 
Chris Hart
Festens konferencier er Chris Hart - the gentleman over dem alle. Han guider os igennem showet med kyndig og professionel hånd.
 
Billetbestilling
Kunne du tænke dig at overvære dette fantastiske show, er du mere end velkommen til at kigge ind på www.ferritslev-fritidshus.dk, og der bestille dine adgangsbilletter.
   Du kan også sende en mail til: mail@ferritslev-fritidshus.dk. Og sidst men ikke mindst kan du ringe til tlf. 65 98 13 15. Dette nummer svarer bedst mandage fra kl. 15-17.
   Adressen er: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916 A, 5863 Ferritslev Fyn.
 
Chris Hart
Konferencier
Jan Kjeldsen
Lydmand
Karina
Høgfeldt
Nørrelykke
& Kruse"Dullen"
Mette
Renbo
Martini
& Hjort
Simon
von Konoy
Gully Hanna