Double click to edit 
Gustav & Elise:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Jeg drømmer om


Double click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

en jul med dig
Ny december-aktuel julesang med 2 professionelle debutanter - Gustav Lewis & Elise Larsen - der som duo bruger deres kunstnerfornavne - Gustav & Elise.
   Sangen er skrevet af Kurt Bønnerup og Jonathan Kroner Ingvald har komponeret ”Jeg drømmer om en jul med dig”
 
Handicappede Dennis Svare Nielsen fra Slagelse, kan lide at holde traditionel jul med familien, men drømmer også om, at der måske kunne være en potentiel kæreste med!
   Det har han fået en af sine hjælpere til at skrive et oplæg om - og herefter har Kurt Bønnerup skrevet en rigtig juletekst om den jul, som Dennis drømmer om.
   Sangen blev faktisk færdig sidste år, men kom lidt sent ud, så derfor udsendes den igen i år, så flere kan få glæde af den - og ikke mindst Dennis, der jubler hver gang, han hører ”sine sange” i radioerne - også fordi han dermed kan inspirere andre handicappede til måske at gøre ting, som de ikke troede var muligt!
 
Kegleaften
Jonathan mødte Kurt i 2019 ved den legendariske ”Kegleaften” i København, som DPA (Danske Populær Autorer) arrangerer for de mange medlemmer, tekstforfattere og komponister i de brede populære genrer.
    Den gode kemi mellem dem resulterede i en aftale om samarbejde - og nu foreligger det første resultat: ”Jeg drømmer om en jul med dig”, som er blevet til en duet, sunget af Gustav Lewis og Jonathans svigerinde, Elise Larsen.
   Begge bor i Hovedstadsområdet - og nedenfor ses informationerne om dette nummer.
   Jonathan Kroner Ingvald er komponist/sangskriver fra Vänersborg i Sverige; men har boet i Danmark i adskillige år, men der kan stadig høres en svag charmerende accent i hans tale og sang.
   Han er uddannet klassisk sanger på Det Kongelige Musikkonservatorium i København,  og han har fået udgivet både klassisk musik og børnemusik på førende forlag i både Danmark og Sverige.
   - Jeg nyder at skrive musik i alle slags genrer som pop/rock, klassisk, folkemusik, dansktop, børnemusik, jazz, heavy og elektronisk og instrumental musik” siger den alsidige musikkunstner.
   Men det er første gang han har prøver en rigtig udgivelse som denne julesang, hvor han fik overtalt svigerinden til at gå med på udfordringen.
   Elise Larsen er uddannet jazzsanger fra Folkshögskolan og Musikhögskolen i Malmö og er komponist og sanger i forskellige ensembler i Danmark og Sverige.
 
Veluddannede stemmer
Det er således to særdeles veluddannede stemmer, der som debutanter nu vil hygge om lytterne på alle radiostationer i det meste af december med denne helt specielle julesangballade, der nok kan minde os om glade musicalmelodier på et lidt højere kunstnerisk plan. En genre der matcher de gængse julesange på fornemste vis.
   Vi håber, studieværter og lyttere vil tage godt imod dette unikke udspil fra Gustav & Elise: ”Jeg drømmer om en jul med dig”.
   Nummeret kan findes på Spotify og andre cyberbaserede musiktjenester - og et brudstykke kan høres på www.sangvaerkstedet.dk
   Vil man i forbindelse med Gustav Lewis alias Jonathan Kroner Ingvald kan man gøre dette via jonathankroneringvald@gmail.com
 
Info
Her ses de praktiske oplysninger om dette nummer:
Titel: Jeg drømmer om en jul med dig
Varighed: 3:43
Komponist: Jonathan Kroner Ingvald
Tekstforfatter: Kurt Bønnerup
Indspillet hvor: KIngvaJld studios
År: 2020
Medvirkende musikere: Sang: Elise Larsen og Gustav Lewis
Trommer: Signe Bosdottir
Bas, Guitar, Ukelele, klaver og synths: Jonathan Kroner Ingvald
Kor: Ida Kroner, Vilhelm Kroner Ingvald.
   De bedste hilsner med ønsker om en god og glædelig jul til alle på radioerne og til lytterne fra
 
Jonathan Kroner Ingvald & Kurt Bønnerup