Peter Terpager:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Kun en time igen

 
 


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Den vestjyske musiker og sanger m.v., Peter Terpager fra Tarm, er på banen igen. Denne gang med "Kun en time igen" - et frisk rocket dansktopnummer, danse- og synge-med-venligt
 
Peter Terpager er en erfaren underholder med adskillelige jubilæer bag sig.
   Men han kom først i gang med at indspille dansktopnumre i 2015, hvor hans debutnummer, "Europavej 45" røg direkte ind på DR-dansktoppens 1. plads.
   Siden er det blevet til lang række hits i samarbejde med tekstforfatteren Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet i Korsør - og ofte også med svenske Patrik Larsson - og igen med norske Geir Arne Hansen, som er komponist til "Kun en time igen".
 
Mange hits
En kort opremsning af Peter Terpagers hits består bl.a. af hans julesange: Rocke-jul - Du er min gave - Nu er jule så her igen.
   Men i løbet af årene kom: Anna lena fra Cartagene - Den korte tid vi har - Vi skal leve nu og her - Sanne hun kan danse - Nu er det sommer i Danmark - Jessica Jensen - Det foregår med ben, hofter, lår - og en hel masse andre!
   Herudover spiller Peter country og har også en indspillet en super-country-cd.
   Klik på OneDrive ikonet og download "Kun en time igen" i wav og mp3 formaterne  + diverse oplysninger til radioerne om dette nummer + med kontaktmulighed til Peter og kodenr.
 
Kurt Bønnerup
Alhøjvænget 28 - 4220 Korsør - Denmark
www.sangvaerkstedet.dk - hit et hit, hvis du vil hitte med tekster i takt med tiden
Tlf: 36416207 - 50529210