Double click to edit 
Vibeke Hoby med ny single:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Hvis du ku' se
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
dig selv
Vibeke Hoby vender stærkt tilbage, med nyt singeludspil i den poppede genre, og denne studie-indspilning bliver det første i rækken i et samarbejde med Frank Thøgersen og Peter Bødker.
 
Singlen, ”Hvis du ku’ se dig selv" udkom den 18. april.  ”Hvis du ku’ se dig selv” er første udgivelse siden “Vandrende Venner”, der tog de danske radiostationer med storm.
   ”Hvis du ku’ se dig selv” er første nummer med Vibeke Hoby, hvor Peter Bødker og Frank Thøgersen sidder i producer- og kapelmester- stolen.
   Da Vibeke Hoby hørte nogle single udspil med forskellige kunstnere, der havde indspillet med disse to talentfulde herrer, vidste hun, at det var her hendes nye numre skulle tage form.
 
Markerer sig
”Hvis du ku se dig selv” er Indspillet i FT-Studiet i Aarhus og mixet i samarbejde mellem Frank Thøgersen og Peter Bødker.
   Med denne indspilning ønsker Vibeke Hoby at markere, at hun kan andet og mere end “bare” at jodle, og er på den måde også en ny strategi for Vibeke Hoby som kunstner,som hun her beskriver:
   "Jeg har længe ønsket også at skrive tekster til musik, der havde et mere moderne udtryk end de gode gamle sange fra Tyrol.
   Jeg ønskede en lyd, som peger fremad og med mere drive, men som stadig har en stor kærlighed til det mere traditionelle pop musik. En sang, som man er nødt til at tage stilling til og føle. Men det betyder bestemt ikke at jeg er færdig med det traditionelle tyrolermusik."
 
I Vibekes stil
Den første single er stadig umiskendeligt i Vibeke Hobys stil, en typisk tekst skrevet af Vibeke Hoby, med et glimt i øjet, nærværd og dybde og Vibeke Hobys velkendte stemme i forgrunden, der understreger, at Vibeke Hoby er en kunstner, der er kommet for at blive.
   ”Hvis du ku’ se dig selv" kan meget vel tolkes til at repræsentere en ny gennemtænkt strategi for Vibeke Hobys fremtidsplaner, men som Vibeke Hoby forklarer:
   ”Hvis du ku’ se dig selv" er skrevet og indspillet inden for 14 dage efter jeg helt tilfældigt fik tilsendt nogle melodier af den Svenske Komponist Bobby Sommerstein.
   Teksten fremstår umiddelbar og overbevisende, fordi den var skrevet hurtigt og på en følelse Vibeke Hoby har haft i mange år.
   “Musikken til ”Hvis du ku’ se dig selv” er dybest set den oprindelige demo, som Frank Thøgersen og Peter Bødker indspillede, så jeg havde noget at øve til", fortæller Vibeke Hoby, ”og det har bevaret en helt speciel energi på nummeret. Og det har meget at sige - tror jeg."
 
Medvirkende
Peter Bødker, guitar, bas og Keybord.
Frank Thøgersen, trommer, percussion og kor.
Yvonne Thøgersen, kor.
Vibeke Hoby, leadvokal og kor.