Solgt 10.000 stk.:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Guld til

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Lars Lilholt
For et par år siden udgav Lars Lilholt sammen med sit 12 mands Jule-Folkeband en helt ny jule CD/DVD med klassiske julesange, som alle har haft en stor plads i Lars´ hjerte.
   Salmer og sange som har været rammen om julen og julemusikken i Lars Lilholts barndomshjem.
   ”De sange vi altid har sunget og spillet, er dem jeg har med på denne plade. Både de smukke alvorlige salmer om Jesus, der bliver født som verdens lys, men også de festlige om nisserne. De nisser som har været en del af julefesten her langt mod nord, længe før Harald Blåtand tvang os til at tro på Jesus. De fleste sange er flere hundrede år gamle. Nogle med tekster af Grundtvig og Ingemann. Flere er traditionelle folkemelodier.” fortæller Lars Lilholt.
 
Solgt 10.000 stk.
Nu har udgivelsen solgt 10.000 stk., og dermed indkasseret en guldplade til Lars og hans Jule-Folkeband.
   ”Det er fantastisk. Jeg er vildt glad for, at man i disse digitale tider stadig kan sælge nogle fysiske produkter. Det er jeg rigtig stolt over. Julepladen er en personlig plade, som startede i studiet som et forsøg på at ramme det lydbillede, jeg havde med mig fra barndommen. Vi vidste ikke om det ville lykkes at ramme den nerve og sjæl, jeg har i min erindring fra den tid. Men det gjorde det, og så er det ekstra dejligt mit publikum har taget så godt imod produktet”, fortsætter Lars, der snart er aktuel med en solotur rundt i hele landet.
   På billedet ses Henrik Sørensen fra pladeselskabet Music Manager overrække Lars guldpladen i studiet i Skanderborg.