Double click to edit 
Den Dynamiske Duo:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Gode venner som os
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Nyhed fra ”Den dynamiske duo” fra Kongens Lyngby:
Benedikte & Carsten
er aktuel med
”Gode venner
som os”
 
Benedikte & Carsten er faktisk en slags debutanter, og har aldrig tidligere udgivet sang- og musiknumre til radioerne og tv-stationerne.
   Men en kontakt til sangtekstforfatteren Kurt Bønnerup, Sangværkstedet i Korsør, gav dem både lyst og mod til at komme ud til et bredere og større publikum - over hele landet.
   De ved, det tager tid at blive ”kendt”, men de klør på med stor energi og beslutsomhed - og har allerede nu flere numre klar i kraft af dette nye samarbejde.
   Men her og nu er det dansktopnummeret ”Gode venner som os”, som de håber på, lytterne og publikum tager til sig. En letfængelig melodi til en let forståelig og hurtig lært tekst, synes de selv …
 
Duoen præsenterer sig selv her:
"Den dynamiske duo“ Benedikte & Carsten har i 5 år spillet op overalt, hvor der er ønske om sang/musik, f.eks. ved festivaler, på gader og stræder, i caféer, i viseklubber, på plejehjem, i private hjem og senest for tv-Dansktoppen i DK4. De spiller både gode gamle kendinge og deres egne lyriske numre.
   Carsten Wind spillede ”cigarkasseguitar” som lille, og fik sin første rigtige guitar som 12-årig, hvor han blev bidt af at spille på dette unikke instrument.
   Han er rigtig dygtig teknisk, fantastisk til at improvisere en saftig solo, og han synger ofte andenstemme i omkvædene.
   Benedikte Krarup elsker at synge, hun er god til at tryllebinde sit publikum og hendes spektrum spænder vidt.
   Hendes morfar var orkesterleder og komponist Vilfred Kjær (den tids Bent Fabricius Bjerre), så hun har det ikke fra fremmede.
   “Gode venner som os” er den første melodi Benedikte har lavet. Og Kurt Bønnerup har lavet teksten. Benedikte har i øvrigt skrevet mange tekster til Carstens melodier. Nu er et samarbejde i gang med tekstforfatteren Kurt Bønnerup, som har leveret tekster til et stort dusin sange, så det samarbejde bliver der helt sikkert mere af de kommende år.
 
Brænder for sangen og musikken
”Vi er helt med på, at vi har meget at lære, men vi brænder for sangen og musikken - og elsker at optræde for publikum - uanset om det er for mindre forsamlinger eller til større arrangementer - og vi har et meget bredt og kendt repertoire på underholdningsmenuen - foruden naturligvis vores egne numre og nyindspilninger”, siger duoen, Benedikte & Carsten, og henviser til hjemmesiden med masser af nyttige oplysninger:
   http://musikforalle.123hjemmeside.dk/253672482
   Find dem også på Facebook og på:
   https://uncovermusic.dk/artist/benedikte-krarup-og-carsten-wind/
 
Benedikte & Carsten kan også kontaktes direkte på tlf 25118166   mhp interviews og aftaler m.v.
 
Rigtig god fornøjelse
Kurt Bønnerup
Alhøjvænget 28 - 4220 Korsør