Jan HH:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
DK

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Når Danmark i år sparker bolden op til EM i fodbold, bliver det med assistance fra sangen ‘DK’ fra den sønderjyske musiker og komponist JAN HH.
   Med crispy vokal, marchtrommer, 80’er-synth og heltesoloer, vil Jan HH gøre alt for at få Holger Danske til at vågne op fra katakomberne og hjælpe det danske landshold med at revanchere det fatale nederlag mod England under EM i juli 2021.
   Jan HHs nye slagsang går ikke blot ud til fodboldlandsholdet, men til alle de sportsbegivenheder, vi lige nu står overfor, og hvor man fra lægterne forhåbentlig vil komme til at nyde en hel masse smukke danske kasser.
 
Aja Møllerskov
På nummeret ‘DK’ har Jan HH taget sangerinden Anja Møllerskov med på banen til en duet.
   Sejrens sødme kan så småt smages, når sangen ‘DK’ indledningsvist indrammes af jubelbrøl og marchtrommer, der eskorterer fodboldentusiasterne til EM i Tyskland med samme kampfølelse som Valdemar Sejr på vej til at bekrige Preussen.
   Med spidsfindig humor og roligan-stemning sammenfletter sangen ‘DK’ historiske referencer, nationalfølelse og musik til en sportssang, hvor man nærmest kan fornemme stemningen på stadion efter en læskende fadøl i sommersolen til at dulme nervøsiteten under gennemtjekket fra VAR.
   JAN HH ønsker både at hjælpe de danske landshold og udsatte børn. ‘HOLGER, DANSKE’, ‘VALDEMAR, SEJR’ bliver der sunget med patriotisme i stemmen, mens marchtrommerne buldrer derudaf.
   Det er dog ikke kun gennem denne sportssang, JAN HH vil skabe en samhørighedsfølelse.
   Jan HH har nemlig valgt at hele indtægten fra nummeret skal doneres til BROEN Danmark, som er en støtteorganisation, der hjælper udsatte børn og unge til en aktiv fritid.
 
Utilpassede og udsatte børn
Via sit borgerlige fag møder Jan HH ofte utilpassede og belastede børn, og dette har inspireret ham til at bidrage til det positive fællesskab, som BROEN Danmark er garant for, og som rækker ud over sporten og direkte ind i børns trivsel.
   Jan HH, der betegner sig selv som "sportsidiot", har dyrket og set mange forskellige sportsgrene hele sit liv.
   Netop derfor kender han selv til vigtigheden og betydningen af det sammenhold, sportsaktiviteter kan skabe i tilværelsen, specielt når man er barn eller ung.
   Jan HHs enorme interesse for sport betyder også, at sangen egner sig til de fleste sportsgrene, som kræver et opvarmet stemmebånd, når der skal råbes ad fjernsynet i en hel kamp. Eksempelvis når der skal heppes på de røde og hvidklædte til Sommer-OL 2024 i Paris efter EM i fodbold.
 
Medvirkende
Læs mere om Broen Danmark her: https://broen-danmark.dk/ Medvirkende: Jan Hanquist Hansen: Lead vokal Anja Møllerskov: Lead vokal & kor Jens Varmløse: Guitar Morten Maltesen: Bas & keyboard Karen Hanne Munk: Kor
Komponist: Jan Hanquist Hansen
Producer, mix og master: Morten Maltesen
 
Pressekontakt Promote It: Mettelise Larsen // 2726 2623 // mettelise@promote-it.dk Jonas Costil Christensen // 5279 0080 // jonas@promote-it.dk