Double click to edit 
Contagious
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Kristel Lisberg med ny sang:
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET  
COUNTRY
FORSIDE
 
HITLISTER
VORES TOP
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET  
COUNTRY
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Søndag
29. marts 2020
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Den færøske sangerinde Kristel Lisberg, udgiver i disse dage en sang med titlen ”Contagious”.
   Hun er kendt for andre udgaver, som f.eks. ”Without You” og ”Who Needs A Heart”, som hun optrådte med i det danske Melodi Grand Prix i sin tid. Sangene er blevet til i tæt samarbejde med to producere fra henholdsvis Island og Litavia.
   Kristel siger til diverse medier, at hun har været væk fra rampelyset og de skrå brædder et stykke tid, men at der fra tid til anden har været bud efter mere materiale fra hende. Nu er der atter gang i den færøsk fødte diva, hvis far Jens Lisberg, er en kendt stjerne på de stormomsuste øer i Nordatlanten.
   Sangen ”Contagious” har hun skrevet sammen med den islandske sangskriver og producer Sveinn Runar Sigurdsson og Gytis Valickas, der stammer fra Litavia.
 
Kendte proffer
Sveinn Runar har vundet det islandske Grand Prix hele to gange, og Gytis vandt titlen som årets sangskriver i 2016 i Litava, så der er med andre ord tale om kunst på højt niveau.
   Kristel Lisberg udtaler, at hvad indhold og stil angår, er der tale om mørk pop i tråd med, hvad hun hidtil har udgivet.
   Sangen ”Contagious” er mere nutidig end hendes tidligere udgaver, men dog afspejler den nogle mørke sider i vores samfund, der kunne minde om Corona-virussen - selv om hymnen blev skrevet inden denne nye smittefare blev opfundet.