Hjerteformet ar
Jesper Harborg med ny single:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Hjerteformet Ar er historiefortælling på vers
 
Nyt singleudspil fra singer-songwriter Jesper Harborg er en lettere absurd historie om et uheldigt møde med en tvivlsom kvinde.
   Den østjyske singer-songwriter Jesper Harborg udkommer med sit første soloalbum dette forår, men allerede nu er hans single Flyvende Prinsesse at finde på forskellige hitlister rundt omkring i radio-riget. Og fredag den 20. maj 2022 kan man få endnu en forsmag på hans kantede og skæve tekstunivers, når singlen Hjerteformet Ar udkommer på fynske Det Bette Pladeselskab.
   - Sangen er mere eller mindre selvbiografisk. Nok snarere ”mindre” end ”mere”. Heldigvis, for det bliver ret absurd undervejs” siger Jesper Harborg med et skævt smil.
 
 
Hændelse i hans liv
- Ligesom det gælder for min første single, El Raval, tager sangen udgangspunkt i en hændelse fra mit liv, og undervejs i fortællingen viger virkeligheden i baggrunden for fantasien. Man kan sige, at jeg digter videre på, hvad det kunne have endt med, hvis det, der skete, havde udviklet sig,” forklarer han og tilføjer, at han vil lade det være op til folk selv at gætte på, hvor virkeligheden stopper og fantasien begynder.
   Jesper Harborgs sangskrivning kan kaldes historiefortælling på vers, hvilket vil være tydeligt på det kommende album, som der endnu ikke er sat udgivelsesdato på.
   Stilmæssigt bevæger han sig i et grænseland mellem rock og folkemusik, og lige som teksterne er hans måde at synge på kantet og upoleret.
 
Kravler ind under huden
- Jeg stiller mig bestemt ikke op og påstår, at jeg er verdens største sanger. Men jeg mener selv, at jeg fortolker mine egne tekster, så de - forhåbentlig - kravler ind under huden på lytterne. Jeg har lyttet en del til Bob Dylan og flere af de gamle sangere, og det tror jeg, man kan høre. Ikke at jeg lyder som dem, endsige prøver på det, men jeg står på skuldrene af dem og er i taknemmelighedsgæld til dem i forhold til måden, jeg synger mine egne ord på,” siger han.
   Hjerteformet Ar er indspillet i henholdsvis Mosegaard Lydstudie i Bogense og White Hound Studio i Malling, og ud over ”Dylan fra Jylland”, Jesper Harborg selv, medvirker Jan Kjeldsen, Hjalte Dam Thomsen og Tove Damm Rasmussen.
   Sangen kan findes på alle de gængse streamingtjenester fra fredag den 20. maj 2022.