Double click to edit 
En mekanistisk
Peter Terpager:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE
HITLISTER


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
parodi
Det er altså ikke alle nye brugte biler, der kører som de skal - så lyt til denne nyhed: Peter Terpager synger om ”En mekanistisk parodi”
 
Siden Peter Terpager fra Vestjylland sang sig ind i alle dansktophjerter i 2015 med sin dating-tur på ”Europavej 45”, har der været god gang i den kendte og erfarne  rock- og countrymusiker - også på dansktopfronten med numre, som ”Anna-Lena fra Cartagena” - Tårer” - ”Jessica Jensen” - ”Nu er det sommer i Danmark” og duetten med svenske Lisbet Jagedal,  ”Alt for længe hver for sig”.
   Og så har han medvirket på CD-projekt Dennis, samtidig med at han hjælper med mix og mastering af forskellige numre - alt sammen i samarbejde med Sangværkstedet; men herudover har han også indspillet flere andre numre i samarbejde med dygtige musikfolk i ind- og udland.
   Den alsidige musikalske kunstner har hermed slået sit navn fast som en hyppig gæst på de danske hitlister - og så sandelig også på flere udenlandske - men Peter Terpager er en særdeles beskeden mand, der ikke bruger tid på at stemme på egne numre i en uendelighed - og han har ingen fanklub, der styrer hans populære indspilninger rundt omkring.
   Den vestjyske mentalitet ligger dybt i ham; men dygtigheden og alsidigheden taler sit eget energiske sprog.
 
Dansk-finsk samarbejde
Dette nummer er et dansk-finsk samarbejde mellem komponisten og produceren m.v., Tom Håkons fra Finland, Peter Terpager selv og tekstforfatteren Kurt Bønnerup, Korsør.
   Nummeret er ikke et typisk hjerte-smerte dansktopnummer; men handler om hvor uheldig man kan være, når man køber en brugt bil, som reelt viser sig at være ”en mekanistisk parodi” - og mon ikke flere kender til den slags problemer?
   Man kan lytte til et lille brudstykke på www.sangvaerkstedet.dk - og Peter er klar ved telefonen - 21745074 til interviews m.v. og kan også kontaktes via Facebook - og www.pt-musik.dk.
   Rigtig god fornøjelse med mange tidlige forårshilsner fra
   Peter Terpager - Tom Håkans - Kurt Bønnerup
 
Oplysninger om sangen
Titel: En mekanistisk parodi
Varighed: 3:13
Artist: Peter Terpager
Mix & mastering: Peter Terpager
En mekanistisk parodi (Köpa bil)
Org.text & Musik: Tom Håkans
Dansk.text: Kurt Bønnerup
Indspilningsår: 2021
Land: Danmark
Forlag/Pladeselskab: TMD Music
Registreret hos KODA og Gramex
Medvirkende:
Sang: Peter Terpager
Kontakt:      
E-mail: info@pt-musik.dk
https://eventzonen.dk/terpager
 
TMD Music
E-mail: tom@tmdist.fi
www.tmdist.fi