Double click to edit
Hund i snor
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Alt på et brædt:
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET
COUNTRY
HITLISTER
VORES TOP
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
STARS
DET SKER
OPSLAGET
LET
COUNTRY
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Den 5. september udsendte den københavnske trio HUND I SNOR deres anden EP Alt på et bræt, og nu sendes titelnummeret også til landets mange radioer.
   HUND I SNOR spiller urban poprock med et twist af jazz og bossanova tilsat et finurligt tekstunivers. Sangene er en samling af stemningsbilleder, taget i det øjeblik den hektiske hverdag bliver sat på pause; hvor øjnene begynder at se rigtigt, ørerne begynder at høre rigtigt, og de små refleksioner over tilværelsen sætter ind.
   Nummeret er en hæsblæsende road movie præsenteret i 100% audio.
   Det er historien om en mands møde med storbyen og hans jagt på lykke - en jagt, som tager en noget uønsket drejning. Set ovenfra kunne det hele forveksles med et godt gammeldaws slaw Matador, du ved der hvor det så småt begynder at gå ned ad bakke.

Skarpe lydbilleder
Trioen udgøres af Peter Ulf på vokal, guitar og mundharpe, Michael Randklev Kjær på bas, ukulele og kor, samt Olav Frølich på guitar og kor.
   De skarpe lydbilleder på EP’en begrænser sig dog ikke til disse instrumenter, men komplimenteres desuden af jødeharpe, klaver og violin. Udtrykket er legende og skævt, med og uden distortion og intet er overladt til tilfældighederne.
   Alle numre udkommer desuden samme dag på vinyl og CD, hvor de i selskab med numrene fra trioens debut-ep ”Slå Ørerne Ud”, kommer til at udgøre en samlet LP med ti numre. LP’en vil få titlen ”Slå Ørerne Ud”.
   Fra Slå Ørerne Ud opnåede nummeret Nervøs I Velour at være mest spillet på DR P5 over to omgange i efteråret 2018.

Credits: Peter Ulf: Vokal, guitar, mundharpe - Michael Randklev Kjær: Bas, ukulele, kor - Olav Frølich: Guitar og kor.
   Produceret af Kasper Sandberg & Hund I Snor. Både tekst og melodi skrevet af: Peter Ulf, Michael Randklev Kjær og Olav Frølich.

Kontakt for yderligere info:
Jannik Christiansen
Head of Radio

Kigkurren 3, DK-2300 København S
☏ +45 30 23 66 23

www.promokontoret.dk
facebook.com/promokontoret
Instagram.com/promokontoret