Double click to edit 
På en lille café
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
Albatros med ny sang:
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY


FORSIDE
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

Så flyver de igen fra Lolland-Falster ud over hele landet - Albatros - den kendte dansktop-duo fra Sydhavsøerne sidder som iagttagere - ”På en lille café”
 
Albatros har eksisteret siden 1996, både som trio og kvartet - og nu er de duoen, der underholder med deres iørefaldende og dansevenlige musik og sang.
   Duoen består af  Henrik Irholt Henriksen og Nicky Hansen - og man kan bl.a. kontakte dem via Facebook mhp engagementer og interviews m.v.
   Dette nye nummer er skrevet af tekstforfatteren Kurt Bønnerup - og afdøde Benny Laursen, nåede at komponere den iørefaldende melodi, som understreger stemningen ”På en lille cafe”, som ikke blot er en sang, der går ind og ud af ørene, men som har et indhold, der nok er et par ekstra seriøse tanker værd.
 
Spillemanden
Dette er historien om spillemanden, der sidder stille og roligt i sin egen verden samtidig med, at han underholder café-gæsterne med sin sang og musik. Og hvem tænker så på, hvordan denne spillemands liv i grunden er? Hvem er han som menneske? Måske en ensom sjæl i et lidt for tilrøget miljø ? Vi kan kun gætte...
   Nummeret kan høres på YouTube, Itunes og mange andre musiktjenester - og der er naturligvis også muligheden for at lytte til et brudstykke på www.sangvaerkstedet.dk.
   Men lyt til og nyd  dette nye udspil med Albatros-duoen - og syng med ”På en lille café”.
   Rigtig god fornøjelse til alle studieværter og til  lytterne og alle andre sang- og musikglade folk!
 
Kurt Bønnerup