Double click to edit 
Hånd i hånd
Den dynamiske duo:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY


Double click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

omkring julegranen
”Den dynamiske duo” hedder faktisk Benedikte Krarup og Carsten Wind, og de fejrer årets jul med et helt nyt udspil:”Hånd i hånd omkring julegranen”
 
Denne duo fra Kongens Lyngby er nu ved at slå deres navn fast i poplytternes hukommelser via flere udgivelser i den senere tid - og via samarbejdet med tekstforfatteren Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet i Korsør, der også har skrevet ordene til ”Hånd i hånd i omkring julegranen”.
   Carsten Wind har komponeret melodien - og det er Benedikte Krarup, der er i den vokale forgrund i dette nummer.
   Vi har nok alle lært fra vores barndom, at vi traditionelt tager hinanden i hånden juleaften, når vi med forskellige glade stemmer synger vores kendte julesange og - salmer.
   Og det gør Benedikte og Carsten naturligvis også, og via sangen opfordrer de os alle til at gøre det igen og igen - og samtidig ønske fred i hele verden, hvilket reelt er sangens tema.
 
Plejehjem og viseklubber
Duoen har optrådt sammen siden 2016, bl.a. på festivaler, på cafeer, plejehjem og i viseklubber, og deres repertoire spænder over kendte evergreens til deres egne nye sange.
   Og desuden har de flere gange vist sig på landsdækkende tv, så man kan roligt sige, at de er kendte i store kredse rundt omkring i landet.
   Googler man Carsten Wind, vil der dukke adskillige ting frem om ham og hans medvirken i flere teaterforestillinger, og hans navn forbindes også med cabaretter-og revyer, som den alsidige og dygtige musikmand han er.
 
Tekstforfatter
Benedikte er også tekstforfatter, så Carsten har rigeligt at gøre med at komponere, og deres helt særlige stil kan betragtes som en slags fornyelse af dansktop-genren, idet de går efter det mere viseprægede og fortællende - men dansktoppen er jo en bred og spændende genre, som de gerne deltager i som noget helt naturligt.
   ”Hånd i hånd omkring julegranen” hører til de mere stille og rolige numre, således at lytterne let kan fange budskabet om fred, og nyde den hyggelige danske juletradition juleaften omkring træet.
   Vi håber, studieværterne tager godt i mod dette nye julenummer og får lytterne med på at synge med  rundt omkring i hele dronningeriget.
 
Carsten og Benedikte kan træffes via Facebook og på tlf. 25118166
Diverse oplysninger om dette nummer følger her:
Titel: Hånd i hånd omkring julegranen
Varighed: 3:20
Bandnavn: Benedikte & Carsten
Tekstforfatter: Kurt Bønnerup
Komponist: Carsten Wind
 
Medvirkende:  
Sang: Benedikte Krarup 
instrumenter, kor og studioteknik: Carsten Wind
 
Kontakt:  
telefon: 25 11 81 66
E-mail: carstenwind@privat.tele.dk