Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

 
 
 
 
Trond Fauske:
SIMON VON KONOY

Jenten min


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Trond Fauske er glædeligt klar med endnu en spændende udgivelse!
 
Den nye sang, "Jenten Min," er en livlig popmelodi med glade rytmer, dedikeret til Trond Fauskes danske kone og krydret med romantik.
   Den talentfulde kunstner, oprindeligt fra Bergen, Norge, fandt sin store kærlighed i Danmark og tog det modige skridt at flytte til det flade land.
   At forlade det smukke Norge med fjorde, fjelde, familie og venner var en stor og udfordrende beslutning for Trond Fauske, men kærligheden førte ham til Danmark, og han fulgte sit hjerte.
   Trond, ukendt på den danske musikscene, besluttede oprindeligt at sætte sin karriere som kunstner på pause. Efter nogle år med skrivesperre og manglende inspiration ændrede et tilfældigt bekendtskab hans planer.
 
Lars By bybjerg
Mødet med Lars Bybjerg blev en betydelig inspiration for kunstneren, der ikke kun motiverede Trond til at komponere ny musik, men også til sangskrivning.
   Dette førte til en bølge af inspiration, og Trond besluttede sig for at fortsætte sin musikalske rejse.
   Lars fungerede også som bindeled mellem Trond og Carsten Mortensen, ejeren af "Minthouse Studio."
   Siden hans flytning til Danmark i 2019 har Trond Fauske indspillet i alt 10 singler, og det ser ud til, at han virkelig er i stødet med at skabe musik. Du kan lytte til hans sange ved at søge på hans navn på Spotify eller andre musikplatformer.
 
To album
Mens han boede i Norge, indspillede Trond også to hele album, det første helt tilbage i 1995. På sin musikalske rejse har han komponeret og skrevet flere hundrede sange, og har været aktiv på den norske musikscene både som soloartist og med forskellige bands.
   I den seneste tid har han også gjort sig gældende på den danske scene, og der er planlagt en turné med artisten i nærmeste fremtid.
   Udgivelsesdatoen for den seneste single, "Jenten Min," er planlagt til den 23. februar 2024, og sangen vil være på norsk.
   Måske har Trond Fauske skabt den næste sommerhit? Vi ser frem til at opleve den musikalske magi, han har skabt i samarbejde med Minthouse Studio.
 
Om Trond Fauske
Trond Fauske er en talentfuld musiker, guitarist og singer-songwriter fra Bergen, Norge, der har taget et modigt skridt ved at flytte til Danmark for kærlighedens skyld.
   Hans musikalske rejse har fundet ny inspiration, og han fortsætter med at dele sin lidenskab og talent med verden.
   Om Minthouse Studio: Minthouse Studio, drevet af Carsten Mortensen, er et professionelt lydstudie dedikeret til at hjælpe kunstnere med at realisere deres musikalske visioner. Studioet tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder indspilning, produktion og mixing.
   For yderligere information og medieforespørgsler, kontakt venligst på mail: fauske.artist@gmail.com