Juleglede
Per Erik Gundersen med ny single:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Ny julesang fra den norske trubadur og multi-musiker Per Erik Gundersen - ”JULEGLEDE”
 
Dette nummer er skrevet af den danske sangtekstforfatter, Kurt Bønnerup, Sangværkstedet i Korsør.
   Per Erik har omskrevet teksten til norsk og lavet en meget fin og letforståelig melodi.
   Det er blevet til en rigtig hyggelig julepopballade, som alle kan synge med på - uanset hvor i Skandinavien man bor  - og juleglæde skal der til overalt.
   Per Erik har en forhåbning om, at mange radiostationer i Norge, Sverige og Danmark og andre steder i verden vil spille dette gode nummer mange gange til glæde for alle lyttere.
 
Samarbejde
Per Erik Gundersen bor i Nannestad nær Oslo - og har arbejdet sammen med Kurt Bønnerup i mange år.
   Bl.a. lavede de også et julenummer i 2013: ”Tusen spørgsmål - ingen svar”, med et meget seriøst indhold, der handler om dem, der ikke kan holde jul; men er overladt til den stærke ensomhed, som specielt gør sig gældende i juletiden.
   I 2021 kom ”Stjerner i desember”, som nok blev en flot julesucces for Per Erik. Begge disse dansk-norske numre er også ude hos alle radiostationer.
   Både ”Juleglede” og de andre numre, der er resultater af samarbejdet med Per Erik kan lyttes til på www.sangvaerkstedet.dk - og man kan også finde dem på diverse tjenester i cyberuniverset.
 
På nettet
Vil man i kontakt med Per Erik mhp interviews m.v. kan man finde ham på Facebook - og man kan sende ham en mail til: pegundersen@gmail.com - og læse mere om ham på www.pererik.net
   Per Erik Gundersen er en dygtig og kendt musiker i Norge, og han begyndte at spille som 9-årig. Senere har han lært sig at håndtere de fleste andre instrumenter.
   Desuden er han også en habil tekstforfatter. Det er blevet til et utal af indspilninger gennem de mange år, og disse bruges naturligvis også, når han optræder ved de mange forskellige familiefester, han bliver engageret til - ofte samme med Gøran Hellum. Desuden er hans tre børn musikalske, og dem kommer man til at høre mere til efterhånden.
 
Diverse OPLYSNINGER til RADIOERNE
Titel : Juleglede - Komponist:Per Erik Gundersen -Tekstforfatter:Kurt Bønnerup - Oversætter:Per Erik Gundersen - Udgivelseslande: Norge m.fl - ISRC kode: QMDA72270246 -Tid : 03:03 - Kunstner (solist, band): Per Erik Gundersen - Kor:Per Erik Gundersen  - Hvem spiller hvilke instrumenter: Per Erik Gundersen - Arrangør:Per Erik Gundersen - Forlag/Pladeselskab:Bruglebo - Indspilningsår:2022- Kunstnerkontakt (tlf - mail) lydstudio@live.no
   Rigtig god fornøjelse - og glædelig forjul fra Per Erik Gundersen og Kurt Bønnerup.