Flashbacks
René Taagehøj:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOY

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Intet kan som musikken lede tankerne tilbage til den tid, hvor man var ung og i gang med at udfordre og udforske livet - og måske den allerførste forelskelse!
   Intet kan som musikken, bringe minderne frem og give én et tilbageblik - eller et Flashback - og netop ”FLASHBACKS” er navnet på et nyt kunstnernavn her i 2024.
 
René Taagehøj
Ta’ de største hits fra sidst i 60’erne og frem til 80´erne, så har man essensen til det, hjertet banker for hos René Taagehøj - manden bag ”FLASHBACKS”.
   René voksede op med lyden af Jørn Hjortings Dansktop og især 70’ernes Glamtid med danske navne som Walkers og Gasolin og engelske som Smokie og Sweet.
   Efter René i 1995 med Smokies”Living next door to Alice” deltog i TV3’s første udgave af ”Stjerneskud” med Anders Frandsen som vært, har lysten til at fortolke og kopiere de ”gode gamle hits” ligget på lur.
 
Covid-19
Da Covid-19 satte ind, var det tid til, at de første sange blev indspillet og det første udspil, ser nu dagens lys, her i 2024.
   Det bliver på sigt til et album med nye versioner af sange, som i den grad væltede René omkuld, første gang han hørte dem.
   Sangene emmer af melankoli, kærlighed og nostalgi og teksterne kan måske virke lidt naive i en tid, hvor verden godt ku’passe bedre på sig selv!
 
New York City
Det første danske udspil ”New York City” er skrevet af Torben Lendager og sangen er fra 1980 og med på hans dansksproget Lp, hvor også ”Vi holder Fest” var med.
   René var kæmpe Walkers-fan og husker stadig tiden på drengeværelset, hvor håret blev sat med krøllejern og der blev sunget ”Forever Together”. I dag er håret væk, men sangene lever.
   ”FLASHBACKS” featuring René Taagehøj & musikalske venner.
Arrangeret & Produceret af René Taagehøj i AMC Studie 2024.
www.amcstudie.dk
https://www.facebook.com/amcstudie