Double click to edit 
Morgensang
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DR inviterer til:
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET  
COUNTRY
FORSIDE
 
HITLISTER
VORES TOP
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET  
COUNTRY
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Søndag
29. marts 2020
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
DR inviterer til morgensang alle dage på DR1 og P2
 
Phillip Faber vil hver morgen den kommende tid være vært for fælles morgensang på DR1 og P2, og hele Danmark inviteres til at synge med.
   Fra tirsdag morgen og frem kan du på DR1 og P2 være med til fælles morgensang for hele Danmark, når chefdirigent for DR Pigekoret, Phillip Faber, sætter sig foran klaverets tangenter og synger for på nogle af den danske sangskats klassikere.
   Mandag foregik morgensangen på DR Pigekorets Facebook-side, hvor interessen var stor. For at endnu flere kan få glæde af strofer og vers fra flere kendte danske sange vil morgensangsseancen fra tirsdag flytte ind på DR1 og P2 samt på DRTV og DR’s radioapp, og du vil derfor kunne synge med på den måde, der passer dig bedst.
   Morgensangen vil på hverdage begynde klokken 9.05 og i weekenden klokken 10.03 og vil vare 10 minutter. Hver morgen vil der blive sunget to forskellige sange.
 
Sammen med andre
Phillip Faber glæder sig til at invitere danskere i alle aldre med til fælles morgensang i denne tid.
   - Når man nu er så isoleret, som mange af os er i øjeblikket, så kan man her tune ind og få 10 minutter, hvor man vil føle, at man er sammen med nogle om noget, og hvor man kan glemme katastrofetankerne i en kort stund. For selvom vi sidder i hver vores hytte, og man ikke kan høre eller se de mange andre, der synger med, så kan visheden om, at vi lige nu synger de samme kendte sange binde os sammen, siger Phillip Faber, der håber, at sangen vil give en følelse af fællesskab hos både seere og lyttere.
   - Jeg oplever en opblomstring af fællessang og fællesskaber omkring sangen, og i en tid som denne, der er anderledes, bekymrende og vanskelig for mange, forstærkes behovet for at føle fællesskab, og den følelse vil vi gerne være med til at give de næste morgener, siger Phillip Faber.
   Tirsdag morgen vil man kunne se frem til at synge ’Det er i dag et vejr’ af Ludvig Holstein og Poul Schierbeck samt ’Forårsdag’ af Anne Linnet.