Double click to edit 
115 års jubilæum
Kurt Bønnerup ig Sangværkstedet:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY


Double click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

Tekstforfatteren runder de 75 samtidig med at Sangværkstedet har eksisteret i 40 år
 
Hundredvis af sangtekster har set dagens lys, siden Kurt Bønnerup satte skiltet med ”Sangværkstedet” op på døren på Kjærstrupvej 40 i Valby omkring sin 30-års fødselsdag, den 6. oktober 1976.
   Men faktisk begyndte han allerede at skrive i soldatertiden i Nørresundby - og det udviklede sig siden til samarbejder med flere komponister - og herefter fattede flere sangsolister interesse for de værker, der kom fra Sangværkstedet - og i dag er der indspillet flere hundrede popsange.
   Kurt arbejder ikke kun sammen med danske komponister spredt over hele Danmark, men også komponister fra udlandet har fundet frem til ham, hvilket har medført indspilninger i blandt andet Norge, Sverige og Finland.
 
Topplaceringer
Mange af hans tekster har haft topplaceringer på hitlister over hele landet, incl. Danmarks Radio - og på flere radiostationer i udlandet, hvor  man ind i mellem spiller danske numre på dansk.
   Kurt har været og er særdeles tekst-produktiv - og flere nye numre er på vej til radiostationerne, ligesom andre numre er i gang med at blive indspillet.
   Alt dette og mere til, kan man læse via hans hjemmeside www.sangvaerkstedet.dk. Her kan man også se navnene på nogle af hans samarbejdspartnere, komponisterne, sangerne og en del af sangtitlerne med levende brudstykker … og ingen er i tvivl om, at tekstforfatteren lægger vægt på at behandle det danske sprog ordentligt og korrekt med respekt for sprogudviklingen og grammatikken.
 
Født på Djursland
Kurt Bønnerup blev født og voksede op på Djursland, fik sin bankuddannelse i Aarhus, og sluttede sit arbejdsliv som uddannelseskonsulent i Frederiksberg Kommune, hvor han var ansat i 36 år.
   I 2007 flyttede han fra Rødovre til Korsør, hvorfra det aktive skriverliv finder sted på Alhøjvænget nær Lystskoven og Storebæltsstranden. Disse idylliske omgivelser inspirerede bl.a. også til hans digtsamling ”Tanke - Ord”, som udkom i 2019.
 
De bedste hilsner
Kurt Bønnerup (fotos på Facebook)
Alhøjvænget 28 - 4220 Korsør
www.sangvaerkstedet.dk - hit et hit, hvis du vil hitte med tekster i takt med tiden
Nu med omtale af min digtsamling "Tanke - ord"
Tlf: 36416207 - 50529210