Double click to edit 
Julehilsen
Kurt Bønnerup:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY

Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Kære samarbejdspartnere, radio-/tv-studieværter, komponister, sang- og musikkunstnere m.fl.
 
Så er det på tide, at jeg ønsker jer en fin og hyggelig december - og ikke mindst en god og glædelig jul og et godt nytår.
   Det vil overraske mig meget, hvis vi ikke fortsætter og måske uddyber vores kontaktflader i det kommende år - som det er sket i år, selv om, eller på trods af, at 2020 har været og er lidt for specielt til, at vi ønsker en gentagelse/fortsættelse …
   Jeg kan fortælle, at året rent sangskrivningsmæssigt aldrig har været mere produktivt, idet mere end 20 tekster her fra er blevet indspillet i år, hvortil kommer 4 nye julesange her på det seneste.
   Det med julesangene kan I se på www.sangvaerkstedet.dk og på min Facebook-profil - hele 23 julenumre er det blevet til i de seneste år - og der er lyttevenlige brudstykker af disse på hjemmesiden, som der også er af andre indspillede numre i de senere år.
   Bare klik på julemanden der! - Alle numre er ude hos alle danske radiostationer m.fl.
 
Danmarksrekord
Med så mange udgivelser har jeg vist nu en slags Danmarksrekord - og det siger jeg særlig tak for til kunstnerne, til komponisterne m.fl . - og til de mange studieværter rundt omkring i landet (og også en del i udlandet), der har gjort de fleste af numrene kendte for lytterne … og lokalradioer og DR + tv-stationer  og lokalpressen har også hjulpet til med at gøre opmærksom på flere af indspilningerne via interviews, direkte hos mig/andre lokationer og via telefonsnakker. Det har kun været hyggeligt - så også tak for det.
   Som I ved, forsøger jeg altid at skrive på et ordentligt og korrekt nutidigt dansk - uden brug af grammatisk forkerte og underlige ordstillinger og brugen af gammeldags ord og vendinger og overflødige flosker.
   Jeg er opmærksom på, at dette måske ikke spiller den store rolle for enkelte radiostationer; men for mig er det vigtigt, at sproget behandles med respekt som vores helt eget danske kommunikationsredskab - og vores unikke sprog skal ikke voldtages og mishandles.
   Man kan være uenig i mine synspunkter på disse områder, men jeg tror og håber på, at dansk nok skal overleve, hvis det respekteres som noget helt specielt og funktionsdygtigt.
 
Pandemien
Pga pandemien er jeg her hjemme i Korsør i hele december og januar - og ikke,  som det er traditionen, på Gran Canaria for at skive i det solvarme klima: Dette betyder ikke, at jeg ikke fortsat  er leveringsdygtig i tekster indenfor de mange populære genrer - som det også fremgår på Sangværkstedets hjemmeside.
   Jeg ser frem til 2021 med fortrøstning - og som I ved, er alle altid velkomne til at kontakte mig for en god snak - også mhp at få tilsendt tekster og demoer med sang/musik m.v. - og jeg bakker altid op om de kunstnere - nye såvel som erfarne - der har brug for ekstra PR i forbindelse med udgivelsen af numre fra Sangværkstedet.
   Nyd denne (for mig) lidt kolde tid, og få så det bedste ud af juledagene - og kom også rigtig godt ind i 2021!
 
De bedste hilsner
 
Kurt Bønnerup
Alhøjvænget 28 - 4220 Korsør
tlf. 36416207 - 50529210 - www.sangvaerkstedet.dk - og find mig også på Facebook