Double click to edit 
Hardinger Band
Midtfynsfestivalen med det første store navn:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE
HITLISTER


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Midtfyns Festival 2021 er rykket til starten af september, og nu er arrangøren klar med det første navn
 
Ringe: Det er kun ganske få uger siden, de frivillige kræfter bag Midtfyns Festival meldte ud, at årets udgave af musikbegivenheden rykkes fra maj
til 3.-4. september.
   Nu er samme folk så klar med årets første navn, og det er Hardinger Band, der optræder på dyrskuepladsen, oplyser festivalen i en pressemeddelelse.
   Hardinger Band består af Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup, som alle var medlemmer af Shu-bi-dua. Derudover er guitaristen B-Joe og trommeslageren Flemming Olsen med i bandet, der leverer de største Shu-bi-dua-sange.
 
Shu-bi-dua
Netop Shu-bi-dua var et band, der optrådte adskillige gange på festivalen i Ringe, og hvor der blev sunget med på "Den røde tråd", "Sexchikane", "Hvalen Hvalborg", "Fed Rock" og mange, mange, mange flere hits.
   - Vi er rigtig glade for, at Hardinger Band vil tage os med tilbage til Bundesens storhedstid, og jeg er sikker på, at det bliver en mindeværdig aften med fest, fællessang og måske en lille klump i halsen, når vi mindes de mange gode koncerter med Shu-bi-dua. Jeg vil i hvert fald anbefale at medbringe både kiks og kleenex, siger Kim Skov Klindt, leder af festivalen i pressemeddelsen.
   Han henviser blandt andet til, at frontfiguren i Shu-bi-dua, Michael Bundesen, gik bort i november, og koncerten bliver derfor også en hyldest til den affdøde sanger.
   Det bliver i øvrigt den 30. udgave af Midtfyns Festival, og den anden af slagsen siden frivillige genoplivede den i 2019. 2020-udgaven blev aflyst på grund af corona.