Stjerneklar
DR præsenterer:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY

 
 


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
DR præsenterer nyt musikalsk fredagsprogram: 'Stjerneklar'
 
Fra fredag den 14. april klokken 20.00 på DR1 starter DR's nye, musikalske fredagsunderholdningsprogram 'Stjerneklar'.
   Hver fredag forvandles talenter fra hele landet til de største stjerneperformere fra ind- og udland for at hylde deres musikalske forbilleder.
   Joakim Ingversen er vært - og har Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura med ved dommerbordet.
   Musikelskere og sangtalenter fra hele landet får nu mulighed for at hylde deres største musikalske forbilleder i bedste sendetid, når de i grupper af tre skal stå på scenen udklædt og stylet som deres idoler.
 
Superstjerner
Hver fredag forvandles talentfulde fans til superstjerner, når de dyster i hold om at lave den bedste musikalske live-performance og dermed levere den største hyldest til deres yndlingsmusiker.
   I alt transformeres 60 sangtalenter til 12 udenlandske og otte danske kendte kunstnere, der synger kæmpehits.
   - Med 'Stjerneklar' ønsker vi at give de danskere, der har et stort sangtalent en platform til at hylde deres største idoler og fælles passion for musikken.
   Det er et succesfuldt, britisk programformat, som vi nu har fået lov til at skræddersy til et dansk publikum, og jeg glæder mig til, at seerne skal møde vores fantastiske dommerpanel og vært og vores i alt 60 forskellige sangere, siger Jan Lagermand Lundme, der er underholdningsredaktør på DR.
 
Glæder sig
Vært og dommere glæder sig til at skabe den gode fredagsstemning
TV-værten Joakim Ingversen er vært og vil fredag efter fredag sikre, at musikfesten på scenen finder vej til seerne hjemme i stuerne.
   Ved dommerbordet har DR sikret sig fire topnavne inden for dansk musik og performance: Medina, Barbara Moleko, Tinus og Nicholas Kawamura.
   De skal gennem otte live-udsendelser udfolde, kommentere og vurdere de forskellige optrædener, og i sidste ende, sammen med seerne, finde frem til den første vinder af 'Stjerneklar'.
 
Sangkonkurrence-program
'Stjerneklar'er ikke et klassisk sangkonkurrence-program, men en hyldest til alle med en fælles passion for musik.
   'Stjerneklar' hylder de største musikalske ikoner fra vor tid og de sidste godt 70 års musikhistorie, og som fortsat inspirerer hele verden.
   - Med programmet ønsker vi at samle seerne hjemme i stuerne til en musikalsk og underholdende oplevelse med tidens største hitmagere – og give rum til det fællesskab, som musikken danner på tværs af generationer, tid og sted, siger Jan Lagermand Lundme, der glæder sig til at præsentere programmet for danskerne.
   'Stjerneklar' består af otte live-programmer, der fra den 14. april kan ses hver fredag klokken 20.00 på DR1. Programmerne vil efterfølgende være at finde på DRTV.