Kærlighedens pris
Stop1Halv:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Bandet Stop1Halv har udgivet sit andet album - ”Kærlighedens pris“
 
Det danske band, Stop1Halv, har været yderst produktive i år. I maj strøg bandets første single ”Hvem skød Louie?“ direkte ind på førstepladsen på Dansktoppen, DR P5, og nummeret har siden
ligget i top 3 på Dansktoppen.
   Singlen blev fulgt op af yderligere en single ”Ensom igen” og kort efter af albummet ”Hvem skød Louie?“ med otte nye sange.
 
Otte helt nye sange
Fredag 5. august kom der endnu et album på gaden, ”Kærlighedens Pris”, med otte helt nye sange. Albummet er opfølgeren på singlerne ”Kærlighedens Pris” og Kamadewa”, som begge udkom i juli.
   Ligesom på debutalbummet ”Hvem skød Louie?” medvirker Sigurd Barrett og Øyvind Ougaard også på ”Kærlighedens Pris” på henholdsvis flygel og harmonika.
 
Garvede musikere
Stop1Halv er et band med garvede musikere fra omegnen af København.
   Bandet blev dannet for seks år siden, og har hidtil primært spillet andres sange.
   De sidste par år er imidlertid blevet brugt på at komponere egne sange, og de blev indspillet i årets første måneder. Det er der kommet to album ud af, som begge er udkommet henover sommeren. De to album og bandets fire singler er alle at finde på samtlige streamingtjenester.
 
Favner vidt
Stop1Halv favner vidt indenfor folk/pop/rockgenre og bandet spiller med en rytmisk lethed krydret af gode finurlige danske tekster.
   Bandet er altid garant for at skabe en fest, når de er på livejobs.
Stop1Halv som kalder sig for ”Danmarks hyggeligste festorkester”, består af forsanger og guitarist Per Bernhard, Ebbe Forup på leadguitar, Torben Albreckt Petersen på bas og Aage Christiansen på trommer.
   De fire musikere har i årtier underholdt på spillesteder i hele landet i mange forskellige sammenhænge og konstellationer.