Double click to edit 
Lasse Storm:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Ung, fuld og dum
Ung kærlighed og countryvibes på sommerens bourbon-banger fra Lasse Storm - Ung, fuld og dum
 
I januar i år solodebuterede Lasse Storm med den personlige og rørende single Holmegårdsvej, som afslørede en mere akustisk og countrypræget singer/songwriter stil, end vi har kendt ham for i DØR NR. 13.
   Nu er han klar med opfølgeren Ung, fuld og dum, der tager tendenserne fra Holmegårdsvej skridtet videre med både steel guitar og train beat i en flabet flirt med americana-inspireret indiepop.
   Ung, fuld og dum er draget fra Lasse Storms erindringer. Fra barndommen i Fensmark, som vi fulgte i Holmegårdsvej, bliver vi med den nye single  taget med ind i en personlig fortælling om tilværelsen som rodløs teenager i provinsen.
 
Ungdomsforelskelser
”Sangen er en hymne til ungdomsforelskelser, og alt det der var, men aldrig blev til mere”, fortæller Lasse.
   ”Det er et livtag med min egen historie. Jeg tror på, at de autentiske beretninger, alle de små historier, vi hver især bærer, har en kæmpe betydning i vores fælles forståelse af hinanden som medmennesker”.
   Det flabede, ærlige udtryk er Lasses trademark. Det gælder både i teksterne og musikken. Ligesom Holmegårdsvej er Ung, fuld og dum skabt af en organisk, akustisk lyd - et musikalsk vink tilbage til hans opvækst i og omkring Folkemusikhuset i Fensmark, hvor han tilbragte en del af barndommen omgivet af folkemusik, teater og jambands.
   ”Siden dengang har jeg haft en kærlighed til alt, der bare smager lidt af hillbilly. folk, country og visetraditioner. Jeg har bare aldrig lykkedes med at omsætte det til andet end en skabsaffære før nu.”
 
Nybrud
Lasse Storm forener med sit soloprojekt, sin historie med sin nutid, provinsen med storbyen og musikalske traditioner med nybrud. Men det vigtigste har været at holde det ærligt – og organisk:
    ”I en verden hvor vores overforbrug af kulfyret elektricitet er ved at smadre jorden, er det jo næsten et klimaaktivistisk politisk valg at spille akustisk musik, en slags musikalsk veganisme!”, griner Lasse.
   Musikvideoen til Ung, fuld og dum er instrueret af Anders Uhl og gæsten i baren spilles af Mads Uhl. Lasse og Uhl-brødrene har kendt hinanden siden de gik i børnehave sammen i Fensmark.
   Ung, fuld og dum er produceret af Søren Christensen (Fallulah, M.I.L.K., Tim Schou, The Blue Van m.fl.).
   Debutalbummet “Holmegårdsvej og andre historier” udkommer til efteråret.
 
Følg Lasse Storm her:
Instagram:http://www.instagram.com/lassestorm13/
Facebook: http://www.facebook.com/lassestorm13
 
Kontakt:
Presse: signebw@gmail.com
Booking: anders@bulletbooking.dk
Pladeselskab: perleperleplader@gmail.com
 
Signe Bønsvig
Promotion Manager
@signeboensvig.pr
signebw@gmail.com
2585 1976