Rock Nalle:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Sidste skive

 
 


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Den afdøde fynske rocksanger efterlod en række indspilninger, som nu udkommer på et minde-album. Det skriver Fyens.dk
 
Den odenseanske sanger Rock Nalle meddelte sidste sommer, at han stoppede karrieren. Et halvt år senere afgik han ved døden.
   Men Nalle efterlod en række indspilninger, som ikke tidligere har været udgivet. De udkommer nu på et minde-album med titlen ”Den sidste skive”.
   Bag albummet står to af Nalles venner, producer og musiker Jon Kjærran samt forlægger og forfatter Anders W. Berthelsen.
   - Den oprindelige idé var, at vi ville overraske Nalle med en cd-udgivelse på hans 80-års fødselsdag i april 2023. Den skulle være en fødselsdagsgave fra hans mange musikalske venner, fortæller Anders W.Berthelsen.
 
Døde i december
Men sådan gik det ikke. Nalle døde som 79-årig i december 2022. Så nu bliver det i stedet en minde-cd med 16 numre. Hele 25 musikere medvirker - fra grupper som New Big Sound, Odensebanden, Bøje & Ewald, Brunsviger Band og Arena Luanda.
   Syv af numrene har Nalle indsunget i foråret 2022, kort før han blev alvorligt syg. Desuden indeholder albummet seks numre fra en koncert i 2019 på Skive Theater.
 
Mindealbum
Albummet udkommer digitalt og som fysisk cd 24. marts 2023 på Forlaget Skulkenborg.
   Udover pladen hyldes og mindes Nalle også ved en udsolgt koncert søndag 16. april på spillestedet Posten i Odense. Her vil bandet New Big Sound optræde med Nalle-relaterede numre sammen med en halv snes solister.