Gummerband:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Lidt endnu 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Gummerband udsender nu ny single - ‘Lidt Endnu’. Tracket er taget fra albummet ‘Den Nye LP’, som udkom d. 18 marts
 
GUMMERBAND har spillet sammen siden teenageårene i begyndelsen af 80’erne, og selv om de hver især også arbejder med andre ting, så kommer det bedste musik ud af dem, når de er sammen.
   Jesper Rytkov og Rene Gummer spillede sammen første gang i 1982. Rune Holberg, der er marginalt yngre, kom til for et par år siden under de trælse virusrestriktioner, men har altid ligget i periferien og været en broder i ånden.
   “Der sker bare et eller andet magisk, når man har spillet sammen i 40 år; kanterne bliver filet til, man falder i smig, pulsen bliver til musik. Vi spiller godt sammen, beatet slår nærmest sig selv, blot vi er i samme stue.
   Når vi spiller sammen, føles det som at blive fyret af på ryggen af en raket, som et ordentligt spark i røven, en mavepuster, et køllegok. Den glæde og energi kan publikum sagtens mærke”.
   GUMMERBAND lever for at det skal være sjovt at spille musik og de spiller, som hvert job var vores sidste.
 
Autismediagnose
Om singlen ‘Lidt Endnu’ fortæller forsanger og sangskriver René Gummer:
   “Jeg har en autismediagnose, der blandt andet betyder, at jeg har svært ved at være sammen med andre mennesker. Jeg bliver nervøs, akavet og utidig og vil helst bare hjem og ligge under dynen, hvis der er mere end to mennesker omkring mig. Det er gudskelov ikke noget problem at være ude at spille, for der har jeg et arbejde at udføre. Det giver et andet fokus og ro i hovedet.
   Hvor svært det således end kan være at tage nye mennesker ind, har jeg det næsten endnu værre med at give slip. Det tager årevis, og alligevel bliver det aldrig definitivt. Når jeg ser bekendte og venner, der har været gift i mange år pludselig blive skilt, og vupti efter et halvt år finde en ny, stor kærlighed bliver jeg næsten forarget. På sæt og vis har jeg det lige som den der supermarkedskæde, der så gerne vil have, at folk bliver. Bare lidt endnu.”
   “Den Nye EP” er GUMMERBANDS første album på dansk siden debuten tilbage i 1986, og er ude på alle digitale streamingtjenester.
 
Credits:
JESPER RYTKOV Trommer
RUNE HOLBERG Bas
RENÉ GUMMER Sang og guitar
Desuden medvirker RUNE HARDER OLESEN Percussion
Pladen er indspillet i ARK STUDIOS af KRISTIAN DALSGAARD
Produceret af RENÉ GUMMER
Tekst og musik af RENÉ GUMMER
 
Kontakt for yderligere info:
Jannik Christiansen
Promotion Manager
Frejasgade 2, DK-2200 København N
+45 30 23 66 23
www.promokontoret.dk
facebook.com/promokontoret
Instagram.com/promokontoret