Double click to edit 
Hilda med i:
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Vild med dans


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

Den folkekære sangerinde bliver alderspræsident i TV2-dysten
 
Man bliver aldrig for gammel til at lære noget nyt eller forbedre sin kondi. Sådan ser Hilda Heick på det, og derfor har hun nu sagt ja til at deltage i TV2's danseprogram ’Vild med dans’. Det skriver Ekstra Bladet.
   Den folkekære sangerinde understreger, ar hun dybest set slet ikke må tale om dans endnu. Men at hun bare ikke dur til at lyve, når hun bliver spurgt. Desuden vil hun gerne slå fast, at hun har gået til dans før.
   - Da vi var 16 år, fik jeg lokket Keld med til dans. Men han havde mere travlt med at lytte til den spændende dansemusik end med at lære trinene, så han trådte mig konstant over tæerne. Og så kom vi op at skændes. Det endte med, at vi enedes om, at hvis vi skulle være par, skulle vi nok ikke gå til dans sammen, griner Hilda.
   Ud over dette har hun aldrig dyrket motion - hvis man lige undtager den sæson for mange år siden, hvor hun gik til riverdance med nogle venner.
 
Meget nervøs
- TV2 har spurgt mig flere gange, og jeg har sagt nej hver gang, fordi det ikke passede ind i vores liv, men nu kunne det lade sig gøre, og derfor har jeg sagt ja.    - Og helt ærligt - jeg er lige ved at fortryde det, for jeg er så nervøs for, hvordan det skal gå med en gammel kone som mig. Jeg kan jo hverken hoppe op i luften eller lave piruetter. Men jeg må gøre det så godt, jeg kan, og bare jeg ikke ryger ud med det samme, så er det også o.k. I min optik vil det være ekstremt synd for min professionelle dansepartner, der har skullet knokle med mig, hvis vi smides ud med det samme, siger hun.
   Når det kan lade sig gøre nu, skyldes det, at Hildas fod er blevet i orden - og at der er taget højde for træning og dans i hendes og Kelds engagementer.