Dansktopshowet på Møn:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Underholdning på 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
højt niveau
Torsdag den 22. september 2022 blev der afholdt et dansktopshow af format på Samlermuseet på Møn.
   Over 100 tilskuere valfartede til stedet, hvor nogle af landets bedste kunstnere optrådte med deres sange, der er med til at præge musikken og hitlisterne på Danmarks mange radioer.
   Holdet bestod af Holm & Co, Simon von Konoy, Martini & Hjort, Søren Engebæk, Heine Mindstrup og Sander & Suhr.
 
Holm & Co
Holm & Co er en duo, der er sammensat af henholdsvis Kim Holm og Pia Løndorf. Der er satire og god sang og musik på repertoiret, når de giver den gas på scenen.
 
Simon von Konoy
Den fynske cowboy, Simon von Konoy, er landskendt for sine gode sange og skæve tekster, og når han besøger de skrå brædder, går det ikke stille for sig. Det beviste han denne dejlige eftermiddag på Samlermuseet på Møn.
 
Martini & Hjort
Martini & Hjort er en duo, der er sammensat af Irene Hjort og Thomas Martini. De spiller ikke traditionel dansktop-musik. Men de befinder sig i en niche, hvor man ellers finder pop, viser og den slags - og de gør det på deres helt egen måde. I den kategori finder vi f.eks. HEY KISS, HER HOS MIG og LAD OS GØRE NOGET. De er noget helt for sig selv, og er både smukke, musikalske og fantastiske.
 
Søren Engebæk
Foruden Simon von Konoy, var der en anden cowboy, der optrådte under dansktopshowet, og det var den jyske cowboy fra Horsens, Søren Engebæk. En meget dygtig og professionel sanger og musiker, der også laver tekster til andre kunstnere.
 
Sander & Suhr
Sander & Suhr (Bent Suhr og Per Sander) er en forholdsvis ny duo på dansktoppens himmel. De har nogle flotte stemmer, og en stor del af deres musik og sang bærer præg af de glade 70’ere.
 
Heine Mindstrup
Heine Mindstrup er et energibundt uden sidestykke. Og selv om han har rock i blodet, optræder han også med kendte kopinumre. Han er meget eftertragtet.
 
Sammenfattet en dejlig eftermiddag, der blev arrangeret af henholdsvis Jette Johansson og Skjold fra TV Vestsjælland.