Double click to edit 
Torben Lund:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Du løfter mig
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE
HITLISTER
COUNTRY


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Efter 25 års pause, er TORBEN LUND tilbage med sangen ”DU LØFTER MIG”.
 
Den nu pensionerede og tidligere skoleinspektør fra Fensmark, Torben Lund, er efter 25 års pause, aktuel med en dansk udgave af ”You Raise Me Up”, som er blevet til ”Du Løfter Mig”!
   I 1978 fik Torben TV Debut, da han medvirkede i en direkte udsendelse fra Karrebæksminde og det satte gang i hans musikalske karriere.
   I 1986 indspillede Torben et kassettebånd, hvor Poul Birkum,
medvirkede som pianist og René Taagehøj stod for produktionen. Det gjorde, at Jørgen Hjorting på DR fik øje på Torben og fik ham med i ”Tirsdagstræf”.
   Billedbladet havde også hørt om Torben Lund og havde ham med i 4 omgange af deres Sangkonkurrence, det år.
   Det satte for alvor skub i Torbens karriere, men trods tilbud om, optræden på Malmøoperaen og sangtræning hos den internationale Operasanger Chico Parli, valgte Torben, at beholde sit gode job som skoleinspektør.
 
Lyst til musikken
Det er siden blevet til flere CD’er, og i 2018 fik Torben igen lyst til musikken, da han vandt en sangkonkurrence på et krydstogtskib, foran 30 andre deltagere.
   Musical og de store popsange, har altid haft Torbens store interesse og ”Du Løfter Mig” er ingen undtagelse. Som Torben fortæller:
   ”Jeg begyndte tidligt, i det min mor og ældre søskende stillede mig op på et bord og så skulle jeg synge "Op af brøndens klare vand" da var jeg 2 år!
   I landsbyskolen var jeg lærerens kæledægge, fordi jeg ku’ synge rent, så det var de andre elever, der fik lussingerne, selvom jeg havde lavet balladen!
   Som teenager sang jeg Tommy Steele og Elvis Presley - så voldsomt, at der var nogle, der krummede tæer. Men det er sidenhen blevet til utallige optrædener i kirker, på plejehjem, i klubber og ved mange andre offentlige begivenheder.
 
Stadig aktiv
Torben Lund er i dag 75 år, men stadig aktiv og optræder gerne ved enhver festlig lejlighed.
   ”Du Løfter Mig” har dansk tekst af Johannes Møllehave og er produceret i AMC studiet, af René Taagehøj, som også har indspillet musikken og sunget kor.
   Torben Lund kan kontaktes på tlf. 23828966 og mere info på hans hjemmeside og følges på https: https://www.facebook.com/alftorben.lund.5
Torben Lund -”Du Løfter Mig” – AMC-S 20215 (DK5Y72100501)
www.amcstudie.dk - amcstudie@events.d