Double click to edit 
Henning Vad:
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET  
COUNTRY
FORSIDE
 
HITLISTER
VORES TOP
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET  
COUNTRY
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Søndag
29. marts 2020
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Hæver niveauet
Nu hæver han sig en tak op ad seriøsitetens sangstige - Henning Vad fra Asferg mellem Randers og Hobro med det dansk-svenske nummer ”Tak for alle gode år”
 
Lige siden Henning Vad tog hele Danmark med storm i 2015 ved at synge sig i finalen i TV2´s Danmark har talent, har det nu 67-årige tidligere ”Syngende postbud” haft engagementer over hele landet .
   Henning tænker ofte tilbage på sit første møde med Nyhavn i forbindelse med tv-optagelserne:
   ”Jeg meldte mig faktisk til, fordi jeg gerne ville se Nyhavn - og min kone Kate og jeg tog bilen til hovedstaden. Kate ville give en øl og godt stykke mad i denne muntre gade. Pga regnvejr sad vi inde på en restaurant med et meget lille toilet.!”
   Henning var nok lidt overrasket over Nyhavnspriserne, men nød gåturen rundt i kvarteret efter det gode måltid - og har så set en del af København siden.
 
Seriøst nummer
”Jeg har efterhånden nu udgivet tre fulde cd´er i løbet af de 5 år, jeg har været fremme + flere numre, som er streamet, og som samles til en cd engang senere.”
   ”Dette nummer er mit første decideret seriøse nummer indholdsmæssigt!”
   Hennings valg af et sådant nummer gør, at han helt klart kommer op i en højere sangerdivision, hvor man kan forvente, at nogle numre ender som evergreens.
   Melodien til ”Tak for alle gode år” er komponeret af det kendte musiktalent Patrik Larsson fra Tjörn i Sverige - og teksten er skrevet af Kurt Bønnerup, Sangværkstedet i Korsør. Det hører til sjældenhederne, at ”et sidste farvel” kommer frem via en popsang, men Henning Vad har modet til det - også!
   Og det skal da lige nævnes, at han i sin startkarriere fik en vis succes med ”På en bænk nede ved Mariager Fjord” - også skrevet af Kurt Bønnerup.
 
Bud efter ham
”Jeg optræder mest på plejehjem og i pensionistforeninger; men masser af andre har også bud efter mig!” fortæller Henning, der samtidig oplyser, at han nu snart sidder bag rettet i en splinterny Nissan Qaishqai med automatgear. Henning er jo en rigtig bilentusiast.
   Vi håber, at lytterne rundt omkring vil tage rigtig godt imod dette unikke nummer: ”Tak for alle gode år”, som er indspillet hos René Taagehøj i AMC-studiet i Ringsted.
   Henning Vad kan i øvrigt træffes på 20277653 mhp på engagementer og interviews m.v.
   Patrik Larsson har lagt en video op på Facebook med dette nummer - og der kan lyttes til et brudstykke af det på www.sangvaerkstedet.dk
   Rigtig god fornøjelse!