Ny folk-trio:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOY
Vise-Værterne

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
 
En ny trio har set dagens lys. Navnet er Vise-Værterne, og den er sammensat af henholdsvis Lars Marco, vokal, guitar, banjo m.m. Frank Blicher, vokal, tinwhistle, vaskebræt m.m. Henrik A. T. Jørgensen, vokal og bas.
   Marco & Blicher udgjorde halvdelen af Madam Blå. I forbindelse med, at Madam Blå gik i opløsning, valgte Marco & Blicher at starte en ny folk-trio op - Vise-Værterne.
 
Ny bas-musiker
Da de stod og manglede en bassist, der også skulle kunne synge, var gode råd dyre. Snakken faldt på en musiker, de begge kender: Henrik A. T. Jørgensen.
   Frank Blicher har spillet sammen med Henrik i 20 år i det dengang kendte Vise-Værterne, som stoppede med at spille for ca. 25 år siden.
   De inviterede Henrik ud til en snak, og de faldt godt i hak sammen. Snakken faldt på. Om de skulle fortsætte med at hedde Madam Blå, eller om de skulle finde et andet navn.
   Henrik foreslog, at de jo kunne kalde sig Vise-Værterne. Alle var enige om, at det var et godt navn, så det hedder de i dag.
 
Langt omkring
Vise-Værterne spiller i dag mange sange fra Madam Blå i nye arrangementer, men rent musikalsk kommer de meget langt omkring.
   De spiller ud over Madam Blå-sange, også irske sange, sange af de gyldne løver, gamle danske klassikere, bl.a. Four Jacks sange, swingmusik, egne sange m.m.
   De har været i Marco Studie for i første omgang at indspille tre singler.
 
Viser sig fra tre vinkler
Her viser de sig fra tre vinkler. En dansk klassiker ”Mariehønen”, en smuk irsk titel ”The Isle of Innisfree, og en Marco & Blicher-sang - ”Læsø”.
   Der er også lavet musikvideo på de tre titler.
   Når de er ude at underholde, er det typisk koncerter på 2x45 minutter, eller efter aftale.
 
Kontakt
Vise-Værterne har altid eget anlæg og lydmand med på job.
www.marcosound.dk - Rønsbjergvej 112 - Næsby - 9681 Ranum
Tlf. 20 83 69 25 - mail@marcosound.dk - www.marcoshop.dk