Claus Sørensen:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
Tænker på tiden 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Sangeren, musikeren og sangskriveren Claus Sørensen, har netop udsendt sin anden EP, Tænker På Tiden
 
Her finder man fem underfundige og tænksomme sange, der alle tager udgangspunkt i Claus’ syn på livet omkring ham.
   Han kalder sig selv sangskriver og spillemand, og begge betegnelser rammer helt præcist.
   Den lille mands vilkår og synsvinkel stikker tydeligt hovedet frem i sangene, og sympatien for mennesker, hvis tilværelse har været ført på en bumpet vej, tager man heller ikke fejl af.
   Tænker På Tiden • Tænker På Tiden • Jeg Ser Dig • Udlængsel • Bladenes Vind • Uret. Alle sammen med tekst og musik af Claus selv.
 
Synger selv
Claus synger naturligvis selv alle sangene. Med sig har han: Jacob Lorensen: Kontrabas på alle numrene. Therese Adorján Ankjær: Cello på Jeg Ser Dig. Torben Guldager: Elektrisk guitar og klaver på Bladenes Vind. Boyko Dimitrov: Tenorsaxofon på Uret. Asger Techau har produceret, indspillet og mix’et EP’en foruden at spille trommer, akustisk guitar, elektrisk guitar, synth og klaver. Caspar Hesselager: Mastering Johann Herolds: Grafik og video Link til ep’en: https://orcd.co/taenkerpaatiden.
   Når Claus spiller og synger sine sange, opbygger han en god kontakt med publikum. Det er vigtigt, at kunne se - og tale med - sit publikum. Og man må hjertens gerne blande sig og kommentere. På den måde, mener Claus, kommer sangenes univers til at danne grundlaget for en god dialog. Baggrund Claus er født i Møllegade på Nørrebro i København og er via mange mellemstationer landet i Holbæk.
 
Musik i blodet
Musikken har altid været en stor interesse, og allerede som ganske ung skrev han sange. Først var det lejlighedssange - siden blev det hans egne sange. Trangen til at stå på en scene har altid været der, men hans erhvervskarriere startede dog med en uddannelse som elektronikmekaniker.
   Siden ville han fordybe sig i den mere teoretiske side af faget, men fandt det for krøllet. I stedet gik turen til en højskole, hvor han fandt ud af, at han ville undervise.
   Han startede derfor på Th. Langs Lærerseminarium. Indlysende nok blev han musiklærer på høj- og efterskoler, hvor han i 30 år underviste i blandt andet at skrive sange.
   Claus gik på pension i 2015, og fik nu masser af tid til at skrive sange for alvor. Det er foreløbig blevet til omkring 50 sange. For yderligere information og interview kontakt Claus Sørensen: 29 26 22 15 - bladenesvind@gmail.com Venlig hilsen Palle Bruselius Journalist / Fotograf Tlf: 20 73 87 88 Solvænget 12, 4330 Hvalsø.