Søren Severin:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOY
Hvis bare jeg ku'

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
 
Singlerelease den 10. maj / Torp Records
 
Visepop-nummeret Hvis bare jeg ku’ er første singleudspil fra Søren Severins kommende album.
   Den garvede østjyske musiker har tre album og med garanti en del flere guitarer på samvittigheden, end du har. Udover at være guitarist, komponist og sanger er Severin nemlig også guitarbygger.
   Og dét at bygge er faktisk ret meget 71-årige Severins DNA. Ikke alene har han gennem flere årtier bygget guitarer, sange og publikumsskare.
   Han har også bygget en helt fantastisk familie, som uden sammenligning er dét byggeri, han er allermest stolt af.
   Fire sønner er det blevet til: Jakob, Rasmus, Simon og Jonas, der alle bærer efternavnet Littauer og alle i dag er voksne og sjovt nok også er gået musikkens vej.
   I dag spiller de med og producerer for navne som The Minds of 99, MØ, Soleima, The Asteroids Galaxy Tour og Hanne Boel.
 
Alle spiller med
På aktuelle Hvis bare jeg ku’ spiller de alle med. Ja, det gør de faktisk på hele det kommende album, der udkommer til efteråret.
   Albummet er nemlig resultatet af en helt særlig gave, de fire sønner gav Søren, da han sidste år fyldte 70: Deres tid, hjerter og engagement i forhold til at skabe Sørens fjerde album.
   Så de seneste mange måneder har de lavet musik, indspillet og produceret sammen. Som familie. Og som et hold, der er bundet lige dele sammen af familiebånd og kærlighed til musikken.
   Og det med at spille sammen er ingenlunde nyt for familien Severin. Fra drengene var purunge knægte har de nemlig været med deres forældre rundt og spille koncerter. For ja, Sørens hustru og børnenes mor, Anne, spiller nemlig også musik, og hun medvirker naturligvis også på det nye album. 
   Sangskrivningen er Sørens værk og den tager fat der, hvor livet kan mærkes: I kærligheden og taknemmeligheden, i refleksioner, melankoli og håb - og i de drømme, der stadig knitrer på livet løs, selvom der næste gang skal 72 lys i lagkagen. Eller måske netop fordi.
   På Hvis bare jeg ku’ flyder minderne og kærligheden frem og formidler et af de mange erindringsbilleder, der indgår på Severins kommende album.
 
Kærlighedserklæring
”Sangen er en dyb kærlighedserklæring, men samtidig også en lidt desperat konstatering af at være et utilstrækkeligt menneske. Nogle gange kan man stå magtesløs i forhold til et andet menneske, der har brug for ens støtte, hjælp, bekræftelse, men man slår ikke til,” lyder det fra Søren Severin om sangens budskab.
   Hvis bare jeg ku’ står tilbage som et sværmerisk nik med hatten til tidligere tiders musikalske og lyriske udtryk.
   Sangens lyriske opbygning og de kompositoriske greb istemmer sig nogle af de traditionsrige viser og ballader, som vi kender fra fx højskolesangbøgerne. Dog er alt i sangen ikke stille harmoni, for en eklatant guitarsolo smadrer ret godt igennem inden sidste vers.
   Man er vel ikke guitarbygger for sjov!
 
Credits:
Søren Severin: Vokal
Simon Torp Littauer: Bas
Rasmus Torp Littauer: Trommer, tamburin
Jakob Torp Littauer: Elguitar
Martin Jønsson: Orgel
Taisia Lukashova: Kor
Musik/Tekst: Søren Severin
Producer: Simon Torp Littauer
 
Pressekontakt Promote It:
Mettelise Larsen // 27 26 26 23 // mettelise@promote-it.dk
Lisbeth Beyer Mogensen // 26 36 11 10 // lisbeth@promote-it.dk