Fede Finn & Funny Boyz:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62


SIMON VON KONOY
20 års jubilæumDouble click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Velkommen til Fede Finn & funny Boyz' ”jJubi”-univers. 20 års jubilæum, 20 sange, og en Danmarksturné, er hvad 2022 har at byde på.
 
Fredag den 21. januar udkom ”20 års Jubilæums” CD’en, der er sprængfyldt med gode medrivende sange, tekster med kant og ikke mindst et smittende spillehumør, så man bliver helt glad i låget.
   ”Janni Ree”-sangen kendes allerede af de fleste, og når Corona-helvedet har lagt sig, og klubber, værtshuse og spillesteder igen åbner, er det ”Janni Ree”, vi synger med på i hele Danmark.
   Fede Finn hylder sangen til den eneste ene i ”Vær nu glad for det du har”.
   Desuden sin, nu afdøde ven Tommy Seebach, alle de danske håndværkere, idolgruppen The Monkeys fra 60’erne, Neal Diamond og Nancy Sinatra.
   Desuden er den nye CD en kæmpe tak til alle de musikere, som gennem 20 år har været en del af Funny Boyz, med en stor tak fordi de var der.
   Der er 20 sange, som på hver deres måde, har betydet en masse for ”Den Fede”.
 
Sjove år
Da jeg for 20 år siden, genoptog min musik-”karriere”, var det med den idé, at mine sidste år som spillemand, skulle være de sjoveste år i mit liv.
   Det er der til fulde levet op til med sangerinder og spillemænd, som alle har været klasser over, hvad jeg kunne drømme om.
   Fede Finn & Funny Boyz har med 20 års jubilæums-albummet, udsendt hele 20 CD’er, lavet 50 TV-shows, været med i spillefilm, lavet koncerter i Norge, Polen, Tyskland, Frankrig og Spanien.
   Takket være alle disse prægtige musikere, har vi kunnet cruise os gennem tiderne med musik, der skaber glæde - vel vidende, at flere af vores tekster og sange har hørt til i den lidt lumre ende af den musikalske skala.
   Der er mange fans, der gennem tiden er kommet forbi scenen og spurgt, hvorfor hun eller han er holdt op, og om jeg ikke er ked af det.
   Jeg svarer altid sødt tilbage: ”Man skal ikke græde over dem, der er holdt op, men glæde sig over tiden, hvor de var med”.
 
Medvirkende
Lennart Johannessen, bass - Sang, Judy Glosted - Sang og keyboard, Torben Eilersen - Sang, ang Finn Gustafsson - Guitar og trommer, Lasse Brandt.
   Tak til: Hans Erik Nielsen, Dennis Dehnhardt, Louise Mandrup, Andreas Kæehne, David Rosenkilde, Birk Nevel, Lars Holmen Tvergaard, Jesper Bo Hansen, Mette Kirkegaard, Grethe Sabrina.
   Studie: STC/ Sun (juni-december 2021) København. Producer: Mads Mølgaard, Svend Christiansen.
   ArtWork: Karl Stentoft. Cover-Foto: Lasse Frank. Udgiver: Hithouse & Beach Record. Lyd/teknik: Frontsound, Silkeborg.