Stor fest i Ejby på Fyn:
Jacob blev 70
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62SIMON VON KONOY 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Den 14. maj 2022 fyldte Danmarks største entertainer - Jacob Haugaard - 70 år, og det blev fejret på absolut behørig vis
 
Solen skinnede og fuglene sang, da imellem 150 og 200 mennesker fra alle afkroge i det ganske danske land mødte op på slottet i Ejby på Fyn hos Ilse og Jacob for at fejre denne kæmpe, der om nogen har vist, hvor stor betydning gøgl, humor, sang og spil, har for os mennesker.
 
40 års jubilæum
Samtidig var denne fest ikke blot en rund fødselsdag, men også en fejring af, at Ilse og Jacob har holdt sammen i både med- og modgang i over 40 år.
   Mange prominente profiler var mødt op, bl.a. Jacobs gamle partner Finn Nørbygaard, der holdt en varm jysk og humoristisk brandtale om, hvordan de skulle dele byttet, efter de i sin tid havde været ude og optræde.
   Et stort telt var sat op, og udenfor var der boder, hvor der var gratis mad og drikke til alle. Ingen tvivl om, at Jacob har været en flink dreng i år, for vejret var som før nævnt godt med fuld sol og en dejlig svalig brise lige fra morgen til aften.