Double click to edit 
Gustav & Elise:
Jeg drømmer om
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62SIMON VON KONOY
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.

Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
en jul med dig
Ny december-aktuel julesang med 2 professionelle debutanter Gustav Lewis & Elise Larsen, der som duo bruger deres kunstnerfornavne - Gustav & Elise.
   Sangen er skrevet af Kurt Bønnerup, og Jonathan Kroner Ingvald har komponeret ”Jeg drømmer om en jul med dig”
 
Jonathan mødte Kurt i 2019 ved den legendariske ”Kegleaften” i København, som DPA (Danske Populær Autorer) arrangerer for de mange medlemmer, tekstforfattere og komponister i de brede populære genrer.
   Den gode kemi mellem dem resulterede i en aftale om samarbejde - og nu foreligger det første resultat: ”Jeg drømmer om en jul med dig”, som er blevet til en duet, sunget af Gustav Lewis og Jonathans svigerinde, Elise Larsen.
   Begge bor i Hovedstadsområdet - og nedenfor ses informationerne om dette nummer.
   Jonathan Kroner Ingvald er komponist/sangskriver fra Vänersborg i Sverige; men har boet i Danmark i adskillige år - men der kan stadig høres en svag charmerende accent i hans tale og sang.
   Han er uddannet klassisk sanger på Det Kongelige Musikkonservatorium i København, og han har fået udgivet både klassisk musik og børnemusik på førende forlag i både Danmark og Sverige.
 
Nyder at skrive musik
”Jeg nyder at skrive musik i alle slags genrer, som pop/rock, klassisk, folkemusik, dansktop, børnemusik, jazz, heavy og elektronisk og instrumental musik” siger den alsidige musikkunstner.
   Men det er første gang han har prøver en rigtig udgivelse, som denne julesang, hvor han fik overtalt svigerinden til at gå med på udfordringen.
   Elise Larsen er uddannet jazzsanger fra Folkshögskolan og Musikhögskolen i Malmö, og er komponist og sanger i forskellige ensembler i Danmark og Sverige.
   Det er således to særdeles veluddannede stemmer, der som debutanter nu vil hygge om lytterne på alle radiostationer i det meste af december med denne helt specielle julesangballade, der nok kan minde os om glade musicalmelodier på et lidt højere kunstnerisk plan. En genre der matcher de gængse julesange på fornemste vis.
   Udgiverne håber, at studieværter og lyttere vil tage godt imod dette unikke udspil fra Gustav & Elise: ”Jeg drømmer om en jul med dig”.
   Nummeret kan findes på Spotify og andre cyberbaserede musiktjenester - og et brudstykke kan høres på www.sangvaerkstedet.dk
   Vil man i forbindelse med Gustav Lewis alias Jonathan Kroner Ingvald, kan man gøre dette via jonathankroneringvald@gmail.com.
 
Her ses de praktiske oplysninger om dette nummer:
Titel: Jeg drømmer om en jul med dig
Varighed: 3:42
Komponist: Jonathan Kroner Ingvald
Tekstforfatter: Kurt Bønnerup
Indspillet hvor: KIngvaJld studios
År: 2020
Medvirkende musikere:
Sang: Elise Larsen og Gustav Lewis
Trommer: Signe Bosdottir
Bas, Guitar, Ukelele, klaver og synths: Jonathan Kroner Ingvald
Kor: Ida Kroner, Vilhelm Kroner Ingvald.
 
De bedste hilsner med ønsker om en god og glædelig jul til alle på radioerne og til lytterne fra
 
Jonathan Kroner Ingvald & Kurt Bønnerup