Fede Finn:
60 år på scenen
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62SIMON VON KONOY

 
 


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Tv optagelser, interviews og musik i forsamlingshuset
 
Tilbage i 1964 fik Lennart Johannessen, alias Fede Finn, sin første røde Høfner guitar, og havde på det tidspunkt overhovedet ikke fantasi til, stadig at stå på scenen 60 år senere, eller lave tv show i Asnæs forsamlingshus.
   Torsdag den 22. februar indbyder Fede Finn & Funny Boy boyz, sammen med Johan Isbrand fra Familie Journalen, til TV optagelser med spisning fra kl. 12.
   Fede Finn, alias Lennart Johannessen, har gennem 60 år været stærkt knyttet til egnen, først med Høve Skov tiden, med afstikkere til Grønnehavehus, Kludeskoen og Pilegården på Ellinge Lyng, senere som tøjhandler i Elvis i Holbæk og Ellinge Lyng, gennem 22 år som medindehaver af Diskotek Strandlyst, og i små 30 års ansættelse som reklamekonsulent på Venstrebladet i Holbæk.
 
Slag  slag
Fede Finn bliv gift med en Odsing, har sommerhus  i Odsherred, og er bosidende i Holbæk.
   Det er gået slag i slag for den 60 årige jubilar. I 50’erne var det pigtråd med Capstones.
   Så blev det Family Swingers og Tiger i 70’erne, Melodi Grand Prix i 80’erne med  Boulevard.
   I 90’erne var det Super Mario, og i 00’erne og 10’erne har den stået på Fede Finn & Funny Boyz med et hav af spillejobs i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Frankrig og Spanien.
   Torsdag den 22. februar i Asnæs forsamlings hus byder vi på et overflødighedshorn af gode sange og nogle af de klassiske hits fra deres 21 albums, som det er blevet til gennem 21 år.
   Tv optagelserne er krydret ed interview, hvor Familie Journalens Johan Isbrand ”spidder” de ”Fede” om 60 år på landevejen, og publikum er med til det hele.
 
Hi
Lennart Johannessen
40457903