Double click to edit 
Dolly Parton:
Ingen statue
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62SIMON VON KONOY
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Country-dronningen Dolly Parton ønsker ikke, at der skal opstilles en statue af en hende foran Tennessees parlamentsbygning
 
Hvis det står til Dolly Parton, skal der ikke opstilles en statue af country-dronningen foran parlamentsbygningen i Dolly Partons hjemstat, Tennessee.
   Der er ellers blevet fremsat et lovforslag af John Mark Windle, der er demokratisk medlem af Repræsentanternes Hus i Tennessee, om en statue af Dolly Parton for at ære hende.
   I et opslag på Twitter skriver den 75-årige sanger, at hun er 'beæret' og 'ydmyg' over forslaget om en statue af hende, men at hun føler, 'at det ikke ville være passende at sætte hende på en piedestal på grund af omstændighederne verden rundt'.
 
Også nej til medalje
Tidligere på året kom det frem, at Dolly Parton også tidligere havde afvist at blive hædret, da hun fortalte, at hun havde takket nej til daværende præsident Donald Trumps tilbud om at blive modtager af 'Præsidentens Frihedsmedalje' - to gange.
   Der fortalte hun, at der ikke lå politiske grunde bag beslutningen, men at på grund af først Dolly Partons mands sygdom og efterfølgende coronavirus, var det ikke muligt for hende at rejse.
 
Åben for statue senere
I sit opslag på Twitter udelukker Dolly Parton ikke muligheden for at få opstille en statue i hjemstaten senere - måske når country-dronning ikke er her mere.
   'Hvis I stadig synes, jeg fortjener det, er jeg sikker på, at jeg ville stå stolt foran parlamentsbygningen,' skriver hun i opslaget.
   Hun fortæller desuden, at hun vil forsætte med at prøve på at gøre staten stolt.