Double click to edit
Skalde-Marvi:
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
På banen igen
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET
COUNTRY
HITLISTER
VORES TOP
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
STARS
DET SKER
OPSLAGET
LET
COUNTRY
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Igen en ny folkelig sang med musikgeniet Skalde-Marvi, som hedder "Ikke sjovt at være forkølet, når man er mand"

Den er skrevet af svenske Patrik Larsson, komponist og danske Kurt Bønnerup, som tekstforfatter.
   Men hvem er Skalde-Marvi? - har vi hørt om ham tidligere? - Ja, vi har - og oven i købet også set og hørt ham på TV, men under andre navne. - Han kan godt lide at være lidt anonym; men vi kan godt afsløre, at han er døbt Martin.
   I 2013 stillede han op i X-Factor, og gik videre i første omgang, men røg derefter ud sammen med en hel masse andre - og i 2015 deltog han i Dansktop Talent med sit band ”Bamses minder” med sangen ”Hvis morgendagen aldrig kommer”. Han nåede semifinalen, men sangen lever videre.

I øvrigt kan Skalde-Marvis musik også høres på bl.a. YouTube: marlovedk
   Nu har den 46-årige sønderjyde så indsunget denne ”Ikke sjovt at være forkøler, når mand er mand” - og ja, de fleste mænd kender til at være døden nær, når næsen løber og hosten er ikke til at styre - og man bruger flere køkkenruller hver dag … men lyt selv til sangen - og syng med, så også kvinder kan forstå, hvor slemt det står til…
   I sidste måned, udsendte vi ”Tag over min dingeling” med Skalde-Marvi - og dengang udtalte han uden omsvøb:
   ”Jeg synes, det er en god ting at beskytte sit eget vigtigste organ der syd for navlen” og Skalde-Marvi fortsatte - ”og derfor så mætter jeg mig ofte i chips, pizzaer og wienerbrød. Det får maven til at vokse, men jeg ved hvor den er, når jeg skal bruge den”, griner han, der faktisk også har spist sig til forhøjet blodtryk og for højt stofskifte.

Populær dingeling
Denne dingeling-sang er nu i fuldt omløb rundt omkring på de skandinaviske radiostationer. Tak for det!!!
   Skalde-Marvi er en glad dreng - og forventer sig også meget af dette nye og meget folkelige synge-med-nummer ”Ikke sjovt at være forkølet, når man er mand” - og tilføjer:
   ”Her midt i efteråret og den kommende vinter, vil vi se rigtig mange mandlige snotnæser - Ja, så er vel i grunden da ret naturligt at synge en sang om, hvor slemt mænd har det med at være forkølet!”, lyder det fra denne musikalske begavelse!
   ”Ikke sjovt at være forkølet, når man er mand” er nu udsendt til radiostationerne m.fl. og kan findes på nettet:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=J4Y1thgP0gM (Patrik Larssons video).
   Der findes også et brudstykke af dette nummer på www.sangvaerkstedet.dk.
   Skalde-Marvi holder i øvrigt til syd for Kongeåen - og er frisk på en snak om dette dingeling-nummer og om sin øvrige musikalske virken på tlf. 81 61 71 20.