Double click to edit 
Rock for alle pengene
Sanne Salomonsen på Midtfynsfestivalen:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOY

DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE
COUNTRY


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen, kommer og spiller på årets Midtfyns Festival, hvor hun har spillet flere gange i sin lange karriere. Det er det andet navn, som festivalen har offentliggjort
 
Ringe: Det er en af de største kunstnere i dansk musik gennem det seneste halve århundrede, der kommer til Ringe i september.
   Midtfyns Festival har offentliggjort Sanne Salomonsen som et af navnene på årets festival, der finder sted den 3.-4. september.
   Der bliver gang i danseskoene og syng-med-musklen, når hele Danmarks rockmama, Sanne Salomonsen spiller op til fest på Midtfyns Festivalen, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.
   Sanne Salomonsen har været i front på den danske musikscene gennem fem årtier, og hun har som få formået at følge med tiden og hele tiden vise nye sider af sig selv.
   Så sent som sidste år var hun således både landet rundt på en akustisk turné og på tour med rockdrengene i Electric Guitars. Så det er en Sanne i topform, der besøger Midtfyns Festivalen, og som stadig både kan levere de intime ballader og de hårdtslående rockbaskere.
   - Vi glæder os helt enormt til at præsentere Sanne Salomonsen på Midtfyns Festivalen. Jeg tror, at alle har en eller flere Sanne-sange, som vækker gode minder, så det bliver fantastisk at se hende udfolde hele sit store bagkatalog af hits, siger festivalleder Kim Skovby Klindt.
 
Gammel kending
Sanne Salomonsen er en gammel kending på Midtfyns Festivalen, hvor hun har optrådt både med Anne Linnet Band, Sneakers og hele seks gange under eget navn, så hun ved, hvordan man sætter ild i græstæppet på Dyrskuepladsen i Ringe.
   Sanne Salomonsen er det andet navn på plakaten til årets Midtfyns Festival, hvor man allerede finder Hardinger Band med en hyldestkoncert til Michael Bundesen og Shubidua.
   Midtfyns Festival finder sted i Ringe den 3. og 4. september. Billetter kan købes på www.midtfynsfestival.dk.