Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Falde Af-Sangen
Harborg-Kjeldsen:


SIMON VON KONOY
Harborg-Kjeldsens nye single, Falde Af-Sangen, er en vittighed på vers fra de to sjove musikere
 
Den muntre duo Harborg-Kjeldsen, der de sidste par år har gjort sig bemærket med sange som Søndagsfrokosten, Sangen om Sally og Veganersangen, udsender nu en ny single.
   Titlen er Falde Af-Sangen, og der er igen tale om en humoristisk fortælling.
   “Faktisk vil teksten kunne koges ned til en klassisk vittighed af den slags, man kan høre i kantiner, skurvogne og skolegårde,” fortæller Jesper Harborg, der er manden bag Harborg-Kjeldsens tekster.
 
Vittigheden
“Det sjove har været at få vittigheden sat på vers med rim og versefødder. Det har faktisk tilført flere små, sjove sentenser på vej mod den egentlige pointe,” fortsætter han.
   Harborg-Kjeldsen kalder deres musik for slaskejazz - i mangel af et bedre udtryk, erkender de - og den nye single er ikke en undtagelse.    Tværtimod, siger melodimageren Jan Kjeldsen.
   “Vi har førhen lagt flere lag på vores sange i form af mange instrumenter, men i Falde Af-sangen er selve musikken ret nedbarberet. Og fordi teksten er en meget konkret historie, får den tydeligt fokus, når instrumenteringen er så sparsom,” forklarer han.
 
Mosegaard Lydstudie
Falde Af-Sangen er indspillet og produceret i Mosegaard Lydstudie, som Jan Kjeldsen driver i Gamby på Nordfyn. Den udkommer på Det Bette Pladeselskab fredag den 31. august og kan findes på alle gængse streamingtjenester.