Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

 
 
Stort skift
Melodi Grand Prix:


SIMON VON KONOY


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
Stéphanie Surrugue og Sara Bro er værter, når den står på Grand Prix-fest den 17. februar direkte fra DR Koncerthuset og på DR1 og DRTV
 
AF Jacob Bøgen Clausen
 
Lørdag den 17. februar samles hele Danmark til årets musikfest, når Dansk Melodi Grand Prix traditionen tro fejrer den danske musik med et show fyldt med fest, glimmer og glitter.
   Showet sendes på DR1 og DRTV direkte fra Koncertsalen i DR Koncerthuset og årets værter er Stéphanie Surrugue og Sara Bro, som sammen skal styre seere og publikum igennem et show fyldt med god musik og god stemning.
 
En stor europæisk tradition
Om sin nye rolle som Grand Prix-vært, siger Stéphanie Surrugue:
   - Dansk Melodi Grand Prix er en del af en stor europæisk tradition, der samler danskerne på tværs af køn, kulturer og generationer. Jeg glæder mig - både som europæer og som festraket - til sammen med Sara at stå i spidsen for en så legendarisk tv- og kulturbegivenhed i Danmark. Der er dømt ’douze points’ til det gode humør, siger hun.
Medvært Sara Bro siger:
   - Jeg er vokset op med Dansk Melodi Grand Prix både som den største og vildeste tv-begivenhed og som en dyrebar skat på kassettebånd. Pailletter og stiletter er i mit blod, så det er en kæmpe ære for mig at skulle være vært og så ovenikøbet sammen med mit idol ’Mademoiselle Europe’, siger hun.
 
Samler danskerne i stuerne
Programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix i DR Erik Struve Hansen siger om værtsparret og det show danskerne kan se frem til i 2024:
   - Danskerne kan se frem til en forrygende aften i musikkens tegn og årets største show i ægte Grand Prix-ånd med Stéphanie Surrugue og Sara Bro som værter. Dansk Melodi Grand Prix er en begivenhed, som næsten alle i landet har et minde fra og en holdning til. Det er en stor kulturel tradition bygget op over otte årtier siden 1957, og som vi glæder os til igen at samle danskerne i stuerne omkring og også til at afholde i DR Koncerthuset. Koncertsalen er både bygget til at give en optimal lyd for seerne, publikum og musikerne og danner samtidig en perfekt ramme omkring showet. Vi glæder os utrolig meget til at dele det hele med danskerne, siger Erik Struve Hansen.
   Artisterne til Dansk Melodi Grand Prix 2024 offentliggøres i det nye år.
 
Dansk Melodi Grand Prix kan ses lørdag den 17. februar på DR1 og DRTV
 
I 2023 så 981.000 med på tværs af DR1 og DRTV
(Foto: © Agnete Schlichtkrull)