Mona Britt Nykjær:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOYDouble click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

Bryrup julesang
Mona Britt Nykjær er navnet på en hidtil ukendt sangerinde, og for første gang i sit liv udgiver hun en sang, der har fået titlen "Bryrup julesang"
 
Mona er 43 år og bor i Bryrup syd for Silkeborg med sin kæreste gennem 20 år og deres 2 børn på 7 og 9 år.
   Hun er uddannet musicalperformer fra Det Danske Musicalakademi i 2003.
   Ligeledes har hun medvirket i musicalopsætninger på Fredericia Teater, i Tivoli, Det Ny Teater, i Herning kongrescenter og Varde sommerspil, og har bl.a. spillet roller som Florence i ”Chess”, Sus i ”Den eneste ene”, Annelise i ”Sommer i Tyrol” og Mrs. Potts i ”Skønheden og Udyret”.
   Derudover har hun i 9 år medvirket i Schou-tur på Østergaards Hotel & Menstrup Kro, og medvirkede her i efteråret for 4. gang i ”Høstfesten - et Morten Korch show med gæster" på Borreby Teater sammen med Jan Schou.
 
Afløser for Birthe Kjær
Mona laver også Musicalkoncerter med sin lille trio (Niels Bo Emgren, Morten Wang & JAkob Bonderup), spiller i Grand Prix Deluxe og afløser som korpige for Birthe Kjær.
   Og sidste men ikke mindst har hun i flere år været en stor del af Spil Dansk, fællessang med børn, indsyngning af sange, fællessang ved kulturmødet.
   I starten af oktober sang hun kor på Giro 413's 75 års jubilæumsudsendelse for Birthe Kjær, Richard Ragnvald, Dorthe Kollo & Michael Winckler.
   Bryrup julesang er skrevet og indspillet i 2014.
 
Mona kan træffes på tlf. 20 32 39 01.