Gudenåen
Esben Langkniv:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOYDouble click to edit
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY

Glæd dig til en musikalsk og lyrisk rejse på tværs af tid og sted, når Esben Langkniv og Tom Bilde (Lars Lilholt, Poul Krebs) inviterer os ned af Gudenåen - med alle dens myter og menneskeskæbner
 
En lidenskabelig rejse
Sangskriveren og historiefortælleren Esben Langkniv begyndte i efteråret 2019 at skrive en række ny sange om Gudenåen. Troede han. Efterhånden som sangene blev færdige konstaterede han at sangene handlede om menneskene og livet langs Gudenåen gennem tiden, og ikke om Gudenåen. Ikke en videnskabelig rejse, men en lidenskabelig rejse som dykker ned i sagn, historier og fortællinger langs Gudenåen. Med plads til fordybelse, humor og fortællelyst.
   I foråret 2021 afslutter Esben Langkniv indspilningerne af 15 ny sange med fællestitlen Gudenåen. Indspilningerne er lavet i et tæt samarbejde med musikeren Tom Bilde og produceren Torben Laursen.
   Sangene følger Gudenåens løb fra udspringet i Tinnet Krat og til udmundingen i Randers Fjord. Udgivelsen finder sted i 7/8 og derefter følger en mindre turne med udendørskoncerter langs med Gudenåen i august, hvis det er muligt i den nuværende situation.
 
Woody Gudhrie
"Mit forbillede i forhold til rollen som guitarspillende historiefortæller
er Woody Guthrie. Før musikverdenen eksploderede i 60'erne og musikere fik gudestatus, rejste Woody Guthrie ud til folk og spillede for dem akustisk i øjenhøjde. Den form har jeg selv praktiseret. Af musikalsk inspiration vil jeg nævne Cornelis Wresvijk og John Mogensen.
   Tekstmæssigt har Jeppe Åkjærs sociale engagement en inspiration, evnen til at se det store i det små", udtaler Esben Langkniv.
 
INFO
Esben Langkniv (f. 1958) er en troubadour, sangskriver og historiefortæller med sit helt eget univers.
   Han har været aktiv på den danske musik og folk-scene siden starten af 80erne, og er bl.a. kendt for sit samarbejde med den islandske troubadour Siggi Bjørns, gruppen KAOS og sine soloplader i eget navn.
   Esben Langkniv har spillet på Tønder Festival og hundredevis af koncerter over det meste af Skandinavien.