Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

 
 
Jeg er tosset
The Scopps:


SIMON VON KONOY


 
 
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
 

Tel. 51 51 87 62
simonvon@mail.dk
www.konoymusic.dk
The Scoops udgiver det nye nummer "Jeg er Tosset" af Keld Heick den 20. marts på diverse streamingtjenester - Specielt til radiostationer & Presse
 
The Scoops er begejstrede over at annoncere udgivelsen af deres seneste single, "Jeg er Tosset", skrevet af den ikoniske danske musiker Keld Heick.
   Nummeret vil være tilgængeligt på diverse streamingtjenester fra den 20. marts 2024, og vi opfordrer specielt radiostationer til at inkludere det i deres rotation.
   Desuden vil nummeret også være tilgængeligt på diskoteket hos DR.
   Melodien til "Jeg er Tosset" er lavet af Stuart Goodstein og produceret af Roberto Brasa, og sunget af Daniel Lindh hvilket har resulteret i en fængende og livlig musikalsk baggrund, der komplementerer Keld Heicks medrivende tekster.
   Keld Heick, en velkendt figur i den danske musikverden, har gjort sig bemærket som sanger, komponist, sangskriver og guitarist.
   Med en imponerende karriere bag sig, der strækker sig over flere årtier, har Heick været en prominent skikkelse inden for både pigtrådsmusik og dansktop-genren.
   Hans bidrag til dansk musik er uomtvisteligt og har gentagne gange vundet ham stor anerkendelse og flere sejre ved Dansk Melodi Grand Prix med sine tekster.
 
Fængende nummer
"Jeg er Tosset" er et energisk og fængende nummer, der viser Heicks dygtighed som sangskriver, og The Scoops' evne til at levere livlig og dansabel musik.
   Sangen kombinerer elementer fra forskellige musikalske epoker og skaber en stemning af fest og nostalgi.
   The Scoops, dannet i 1992, har etableret sig som et af Danmarks førende showbands.
   Med deres sprudlende sceneshow og professionelle musikalske talent har bandet optrådt med stor succes både nationalt og internationalt. www.thescoops.dk
 
En ære
"Vi er utroligt glade for at præsentere 'Jeg er Tosset' for vores fans," siger en repræsentant fra The Scoops. "Det er en ære at arbejde med en så respekteret musiker som Keld Heick, og vi er sikre på, at publikum vil elske den nye single."
   I forbindelse med udgivelsen af "Jeg er Tosset", vil The Scoops også lancere en tilhørende musikvideo, der vil være tilgængelig for seerne på forskellige online platforme i løbet af ugen.
   For mere information om The Scoops og deres musik, kontakt venligst:
 
Pressekontakt:
Navn: Roberto Brasa C/O The Scoops
Telefon: 42141018