Double click to edit
Søndagsfrokosten
Musikalsk hyldest til det gode liv:
Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
KONTAKT
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
STARS
DET SKER
HITLISTER
FORSIDE
VORES TOP
OPSLAGET
LET
COUNTRY
HITLISTER
VORES TOP
OM DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
STARS
DET SKER
OPSLAGET
LET
COUNTRY
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -
Den nye sangskriverduo Harborg-Kjeldsen er nu aktuel med singleudgivelsen ‘Søndagsfrokosten’, som er en underfundig hyldest til den midaldrende mands gode liv.
Ost, snaps, sild, brød og smør - og så en middagslur bagefter. Det er vel nærmest essensen af det gode liv, der strømmer ud af højttalerne ved aflytning af ‘Søndagsfrokosten’, en ny sang af den nye duo Harborg-Kjeldsen.
   “Vi har skrevet en sang, som vi selv synes emmer af velvære. Der er glæden ved fridagen, det store, kolde bord og kærlighed til konen i sangen,” forklarer Jan Kjeldsen, som er melodimageren i duoen, og også lægger stemme til, mens Jesper Harborg skriver teksterne. De to musikalske herrer er ungdomsvenner.
   ‘Søndagsfrokosten’ har en humoristisk tone i ordene, og musikken afspejler stemningen med brug af blandt andet mandolin, rytmeæg, tamburin og sågar en papkasse ud over mere traditionelle instrumenter som guitar, bas og orgel.
   Jan Kjeldsen og Jesper Harborg spiller selv de fleste instrumenter, men har på mange af strengeinstrumenterne fået hjælp af Anders Tipsmark, som Harborg spillede sammen med i rockbandet Instant Noodles i årene omkring årtusindskiftet. Desuden bidrager Lise Strandløv Elkjær med korsang.

De nære ting
“Man kan sige, at sangen handler om de nære ting for mænd i vores alder, og forhåbentlig er der mange, der kan identificere sig med sangens fortæller - måske kan nogen genkende sig selv. Og mange kvinder kan nok genkende deres mænd,” siger Jan Kjeldsen.
   Jan Kjeldsen, 52, og Jesper Harborg, 48, har flere sange på tegnebrættet, så ‘Søndagsfrokosten’ bliver næppe det sidste, man kommer til at høre til duoen.
   Ud over deres egne sange skriver og producerer de også sange for et par sangerinder, der måske bliver velkendte navne for radiolytterne i nær fremtid.