Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

 
 
Alle tiders Melodi
Jyske Bank Boxen:


SIMON VON KONOY


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Grand Prix
EN HYLDESTKONCERT TIL DANSK MELODI GRAND PRIX
JYSKE BANK BOXEN
LØRDAG 18. MARTS 2023 KL. 20:00
BIRTHE KJÆR FØJET TIL RÆKKEN AF OPTRÆDENDE TIL ALLETIDERS MELODI GRAND PRIX
 
Den folkekære sangerinde Birthe Kjær er seneste skud på stammen af skattede stemmer, der kan opleves, når Alletiders Melodi Grand Prix udspiller sig i Jyske Bank Boxen 18. marts 2023.
   Med et i forvejen stærkt program bestående af lutter grandprix-koryfæer, er der lagt i ovnen til en festlig og farverig aften spækket med glimmer og elskede hits.
   Dansktop-dronningen Birthe Kjær gæster Alletiders Melodi Grand Prix, når det forventede festfyrværkeri af et show om et par måneder udspiller sig i Jyske Bank Boxen.
   Med sig bringer hun sit faste husorkester med det sigende navn Feel Good Band, der sikrer sprøde toner aftenen lang og fungerer som en slags reference til 80’ernes shows, hvor Henrik Krogsgaard guidede DR’s Underholdningsorkester igennem aftenens ti melodier.
 
Feel God Band
Feel Good Band giver den således som backingband også for aftenens øvrige stjerner, der tæller Keld & Hilda, Jørgen Olsen, Kirsten & Søren, Søren Poppe, Gry og Lise Haavik - alle sangere, som ikke mindst er kendt for deres medvirken i og store kærlighed til Melodi Grand Prix.
   Med hjælp fra Feel Good Band fremfører de på aftenen friske udgaver af evergreens som ’Kloden drejer’, ’Vi Maler Byen Rød’, ’Det’ lige det’, ’Der står et billede af dig på mit bord’ og ’Smuk som et stjerneskud’. Det bliver med andre ord en både festlig og nostalgisk aften ned ad mindernes allé.
   Også aftenens vært nærer den største passion for Melodi Grand Prix - der er nemlig tale om Jørgen de Mylius, som på det nærmeste er synonym med den fortsat populære sangkonkurrence.
   Jørgen de Mylius byder velkommen og guider kyndigt publikum igennem aftenen.
 
En hyldest til Melodi Grand Prix
Alletiders Melodi Grand Prix bliver en musikalsk rejse fyldt til randen med stærke musikalske øjeblikke, sjove anekdoter, TV-klip og gribende tilbageblik.
   Akkurat som Melodi Grand Prix har gjort i over 60 år, samler arrangementet danskerne til en festlig aften på tværs af generationer og i et helt særligt univers.
   Et farverigt sansebombardement af et univers med fantastiske kostumer og musikalske ørehængere, der er gået over i historien, og som stadig den dag i dag kan få os alle på dansegulvet.
   - I DR er vi stolte af at levere sceneshows og udsendelser, der igennem årtier har samlet danskerne og stadig gør det. Vi glæder os utrolig meget til at skabe en festlig aften og hylde netop Melodi Grand Prix’et og de stjerner, der har leveret en perlerække af ørehængere, hvoraf flere i år faktisk kan fejre jubilæum, lyder det fra Kenneth Holm, projektleder i DR Salg.
 
TID
Kl. 17.30: Dørene åbner til ankomstbygningen
Kl. 18.30: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Alletiders Melodi Grand Prix show (2 timer 15 min inkl. 20 min pause)
Kl. 22.15: Forventet slut
OBS: Showet bliver ikke sendt på TV.
 
STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning
 
GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen.
 
SPISNING
Udvid oplevelsen før koncerten i Restauranten i Jyske Bank Boxen - bordbestilling er nødvendig på restauranten@mch.dk eller på
tlf 9926 9824.
Der er barer og boder i Jyske Bank Boxen.
 
ARRANGØR
DR