Double click to edit 
Frederiksberg have
DR inviterer til fællessang i:
Står du og mangler god musik og sang til dit næste arrangement,
venligst ring
Tel. 51 51 87 62

SIMON VON KONOY

DET ER HER LANDEPLAGERNE BLIVER TIL
v/ Pia Kamp Brincker
og Ovin Klein Olsen
Tlf. 30 42 12 13
Tlf. 22 40 22 80
God musik og sang til koncerter m.m.
FORSIDE
COUNTRY


Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang - Alt om dansktop, country, pop og god 60'er og 70'er musik og sang
- musik for de unge, der er blevet lidt ældre -


FORSIDE
HITLISTER
VORES TOP
DE KENDTE
ANMELDELSER
KONTAKT
BOOKING
DET SKER
OPSLAGET
LET PÅ TÅ
COUNTRY
Frederiksberg Have danner en unik ramme om sang og musik den 4. september, når DR igen samler danskerne om den danske sang. Og allerede sankthansaften kan du nyde en ekstra omgang fællessang på DR.
   Værterne Johannes Langkilde og Katrine Muff smører stemmebåndene og står klar i Frederiksberg Have, når de sammen med hele Danmark fejrer fællesskabet og den danske sang.
   - Med ’Fællessang - hver for sig’ samlede DR danskerne i en svær tid. Og selvom corona desværre stadig er en del af vores hverdag, er der så småt lys forude. Derfor glæder vi os til at kunne slippe fællessangen en smule mere løs i Frederiksberg Haves charmerende omgivelser.
   - Det skaber et unikt fællesskab at synge med andre, og være sammen om vores kultur. Derfor glæder jeg mig usigeligt meget til, at DR endnu en gang og nu på en ny måde samler danskerne om vores fælles sangskat, siger Gustav Lützhøft, der er ledende redaktionschef i DR Kultur og Samfund.
 
Samarbejde
Arrangementet er et samarbejde mellem DR, ALSANG og Frederiksberg Kommune, hvor Frederiksberg Haves smukke og historiske omgivelser danner ramme om aftenen.
   En række af landets dygtige kor og artister vil i fællesskab med danskerne synge kendte sange og DR vil op til showet løfte sløret for, hvilke danske kunstnere, der slår tonen an i fællessangene.
   Danskerne har i århundreder sunget fællessang, men fællessang fik en helt ny betydning under corona og nedlukningen af Danmark, da både ’Morgensang’ og ’Fællessang - hver for sig’ samlede familier, venner og store som små om den danske sang. Og det er netop på skuldrene af det, DR nu inviterer til fællessang i Frederiksberg Have.
   Fællessangen sendes direkte på DR1 den 4. september klokken 20.00, mens der også vil være mulighed for begrænset fysisk fremmøde efter gældende retningslinjer.
 
Mere fællessang til St. Hans
Sankthansaften, onsdag den 23. juni, kan seerne se frem til en ekstra 'Fællessang'-udsendelse, når Johannes Langkilde og Katrine Muff samles med danskerne om bålet og synger sammen.
   De to værter stiller i løbet af aftenen om til fire skønne lokationer i Danmark; Ærø, Samsø, Helsingør og Silkeborg. Programmets første del sendes fra klokken 19.30-20.30 på DR1 og anden del klokken 21.45-22.30 på DR2.